📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czarna pała sorawiedluwości
Marcin360360 napisał/a:
A później te geny sprowadzają polki do Polski. Żałosne. Mam Ukrainkę z dobrego domu a pOlki niech się krzyżują z Afrykanami czy n@zistami.
Bazę wirusów po Ukraince zaaktualizowałeś? Czym ty w ogóle człowieku się chwalisz i co ty piszesz.
Kiedy się spełni moje marzenie i powróci segregacja rasowa
1,5 miliarda w samej Afryce a na świecie ogólnie będzie z plus jeszcze 200 mln pierdolą się aż wiury lecą
Dupeczka śliczna
Faktycznie to jest filmik szkoleniowy przed wejściem na pokład pontonu. Sternik w ten sposób komunikuje będzie ciężko , ale nie zapomnijcie po co tam płyniecie i co Was czeka po drugiej stronie basenu : Wolność , Równość i Tolerancja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów