📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
To bardziej jak mandaryńska patologia chociaż ruski są z nimi wymieszani.
Ale takich ruskich loch dawno nie widziałem zawsze tylko bójki wygłodzonych szczupaków...
Gdzie sie knur utuczył w takich ruskich warunkach O.o
Ale takich ruskich loch dawno nie widziałem zawsze tylko bójki wygłodzonych szczupaków...
Gdzie sie knur utuczył w takich ruskich warunkach O.o
zrobiła by krok w tył przy pierwszej akcji i gruba sama by się złożyła... widocznie ma jak w japońskich kreskówkach - im więcej w pysk obskoczy tym silniejsza się robi
Jakim cudem taki ciosek tak ją powalił? strach pomyśleć co by się stało jak bym się ja odwinął.
Lares86 napisał/a:
Jakim cudem taki ciosek tak ją powalił? strach pomyśleć co by się stało jak bym się ja odwinął.
Ten "ciosek" chyba nie taki zły technicznie nawet. Nie poszedł z barku nadto, a nawet wygląda, jakby te chude (bądź co bądź) mięśnie zostały napięte nie przed, a w trakcie wyprowadzania ciosu.
Do tego maciora się raczej nie spodziewała, że dostanie na dziąsło, a weszło czysto.
wiadomo że gruba locha ma więcej sił niż to chuchro. Swoją drogą wolałbym sobie sam zwalić konia niż takie grube coś ruchać. Ciekawe czy na sadolu ktoś by ją wyruchał xd
Ale ma bebzona jebana masa to nie wszystko xdd
Nim materiał obejrzałem, to założyłem że ta w niebieskim zbierze solidny oklep. A na koniec takie miłe zaskoczenie że tucznika ubiła
kowboj napisał/a:
wiadomo że gruba locha ma więcej sił niż to chuchro. Swoją drogą wolałbym sobie sam zwalić konia niż takie grube coś ruchać. Ciekawe czy na sadolu ktoś by ją wyruchał xd
staaaaaaary wiadomo, to malo tu beta-orbiterow siedzi ?
McSadol napisał/a:
Jaki kraj takie laski - Karelia .
Jak to było?
"...Bierz grubą - na jednym cycku się położysz, drugim się przykryjesz...".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów