18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
Quassar 2023-03-28, 21:32 15
To bardziej jak mandaryńska patologia chociaż ruski są z nimi wymieszani.

Ale takich ruskich loch dawno nie widziałem zawsze tylko bójki wygłodzonych szczupaków...
Gdzie sie knur utuczył w takich ruskich warunkach O.o
Zgłoś
nowynick 2023-03-28, 21:33 3
zrobiła by krok w tył przy pierwszej akcji i gruba sama by się złożyła... widocznie ma jak w japońskich kreskówkach - im więcej w pysk obskoczy tym silniejsza się robi
Zgłoś
Lares86 2023-03-28, 22:22
Jakim cudem taki ciosek tak ją powalił? strach pomyśleć co by się stało jak bym się ja odwinął.
Zgłoś
Zbeer 2023-03-28, 22:37 3
Lares86 napisał/a:

Jakim cudem taki ciosek tak ją powalił? strach pomyśleć co by się stało jak bym się ja odwinął.

Ten "ciosek" chyba nie taki zły technicznie nawet. Nie poszedł z barku nadto, a nawet wygląda, jakby te chude (bądź co bądź) mięśnie zostały napięte nie przed, a w trakcie wyprowadzania ciosu.
Do tego maciora się raczej nie spodziewała, że dostanie na dziąsło, a weszło czysto.
Zgłoś
kowboj 2023-03-28, 22:51 1
wiadomo że gruba locha ma więcej sił niż to chuchro. Swoją drogą wolałbym sobie sam zwalić konia niż takie grube coś ruchać. Ciekawe czy na sadolu ktoś by ją wyruchał xd
Zgłoś
vengo 2023-03-28, 22:57
Wieloryb trafiony harpunem.
Dlatego.
Zgłoś
Jim_Carrey 2023-03-29, 0:48
Ale ma bebzona jebana masa to nie wszystko xdd
Zgłoś
Czaki1m 2023-03-29, 1:15 2
Nim materiał obejrzałem, to założyłem że ta w niebieskim zbierze solidny oklep. A na koniec takie miłe zaskoczenie że tucznika ubiła
Zgłoś
Majomir 2023-03-29, 1:44
U nas taka laska miała by ksywę Kajdan
Zgłoś
kakalos 2023-03-29, 2:05 3
kowboj napisał/a:

wiadomo że gruba locha ma więcej sił niż to chuchro. Swoją drogą wolałbym sobie sam zwalić konia niż takie grube coś ruchać. Ciekawe czy na sadolu ktoś by ją wyruchał xd

staaaaaaary wiadomo, to malo tu beta-orbiterow siedzi ?
Zgłoś
darek1234 2023-03-29, 2:36
A chłop tej grubej to kolejne wcielenia Putlera?
Zgłoś
mazga50 2023-03-29, 4:48
McSadol napisał/a:

Jaki kraj takie laski - Karelia .

Jak to było?
"...Bierz grubą - na jednym cycku się położysz, drugim się przykryjesz...".
Zgłoś
inzGamon 2023-03-29, 7:00
A te laski, to gdzie??
Zgłoś
htp 2023-03-29, 8:22 1
kowboj napisał/a:

Jeden to by stopy wylizał.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów