📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@AbelardG A moim zdaniem ci którzy ciągle o tej polityce pierdolą bez kontekstu
Tylko, że tam możesz powiedzieć intruzowi, że zastrzelisz go, jeśli wejdzie na Twoją posesję, u nas jakbym tak komuś powiedział, to by mnie kurwa AT zwinęło...
Podoba mi się obietnica odjebania na swojej posesji. Przemawia to do mnie. Powinni porobic dzielnice lewaki gdzieś tam nawet kurwa na Manhattanie z tym murzynowem bo i tak zaraz będzie tam po miesiącu jak w "resident evil apokalipsa" walka o kazdy oddech. Lewaki wyzdychają bo lesby i buale kurwy nie będą się z nimi walić i zostanie tylko brud
Najciekawsze jest to jak Mainstream rozpościera iluzję... W mediach wielkie i masowe protesty przeciwko Trumpowi i tak już na kilkadziesiąt miesięcy przed wyborami wałkują a potem wygrywa Trump.... Przy czym Trump też ma wiece i olbrzymie demonstracje zwolenników ale tego się nie pokazuje.. Przekłamując na monitorach rzeczywistość.
Zasrywanie sadistica polityką non stop
Gówno sie dzieje na tym nagraniu
Gówno sie dzieje na tym nagraniu
AbelardG napisał/a:
Ci z PIS-u i PO są jeszcze bardziej pierdolnięci
Nie znasz kompletnie sytuacji w USA czy w Rosji jeżeli wydaje Ci się że nasi podwórkowi wyborcy mają większe perypetie. W USA nie jednokrotnie musi wojsko interweniować by uspokoić zwaśnione strony które do coraz większej perfekcji dochodzą w przygotowaniach do spięć. Typowym jest to że na demonstracjach prawie wszyscy są opancerzeni w kaski, ochraniacze, pałki, gaśniczki z gazem i inne takie przedmioty a w Rosji to strona niepoprawna politycznie po prostu jest mordowana a w najlepszym przypadku torturowana i znieważana. Niema nic w tym dziwnego że przy spotkaniach wyborców Nawalnego w danym mieście na lotnisku czeka policja która będzie ich pałować mimo że idą i nic nie robią a do tego są herlakowatyim gryzipiórkami których nikt by nigdy nie był w stanie posądzić o to że trzeba będzie na nich fizycznie interweniować.
Także sytuacja w Polsce to na prawdę na tle tego jak to wygląda na Świecie jeden z najwyższych standardów jaki można utrzymywać na Świecie... NIE WIESZ TEGO BO NIE ZNASZ ŚWIATA... Nie obserwujesz go po za paćką którą Ci się serwuje na odpowiednich algorytmach w sieci i w TV.
Po co w ogóle strzepić tu ryja? napluć na ryj i pójść w swoją stronę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów