📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Mesjach napisał/a:
Zdziwiłbyś się ile tzw. pedałów uprawia sport niuniek Analogia między sportem a orientacją pojebana totalnie... Jak się naparzają w lesie to spoko, nie wadzi mi to ale mam prawo uważać ich za bezwartościowe zazwyczaj i potencjalnie niebezpieczne bydło prawda?
Czysta prawda, trenuje ze mna w klubie z pozoru 'typowy rurkowiec', conversy i rureczki, za to wytrzymalosc i kondycje ma lepsza niz nie jeden osiedlowy kox
To niby najlepsi napierdalacze z tych krajów!? Połowa tych chłopaczków ma 30 z łapie i 60 kilko.
Niech dadzą kogoś kto się zna , a nie randomowych typów, którym pewnie jeszcze zapłacili.
Niech dadzą kogoś kto się zna , a nie randomowych typów, którym pewnie jeszcze zapłacili.
Ludzie, przecież Mesjach to kolejne po ,, 3RazyNaTakDlaLewicy" (czy jakos tak) konto tego trolla Chytrusa. Nie widzicie jak analogicznie pod prawie każdym postem pisze cokolwiek, żeby zacząć koleją gó*noburzę?
Zazwyczaj jest to obrona pedałów, czy wyzywanie od ścierw. Nie dokarmiajcie trolla!
Zazwyczaj jest to obrona pedałów, czy wyzywanie od ścierw. Nie dokarmiajcie trolla!
@ Mesjach
Wyzalisz sie swojemu kochankowi do podusi...a teraz idz juz w huj
Wyzalisz sie swojemu kochankowi do podusi...a teraz idz juz w huj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów