18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
karoldeicide 2014-04-25, 10:39 7
czekam na walke naszych z kacapami
Zgłoś
Byt 2014-04-25, 11:06 2
Zgłoś
JesusChytrus 2014-04-25, 12:10 3
Czekam aż któryś z tych debili skończy na wózku i przez resztę życie będzie musiał żałować swojego kretyństwa...

Jestem taki sam

nudziarz.91@wp.l
Zgłoś
ProVVe 2014-04-25, 12:18 53
dawać jak Polacy rozjebali ruskich w finale

Mesjach napisał/a:

Czekam aż któryś z tych debili skończy na wózku i przez resztę życie będzie musiał żałować swojego kretyństwa...

Lepiej już stul pysk... Przeszkadzają ci? Nakurwili po pysku (chociaż widzę, że przydałobu sie)? To sie najzwyczajniej odpierdol albo nie oglądaj... Jak ja widze pedalstwo to nie oglądam i nie komentuje (chyba, że ktos podstępem jak pare razy sie na hardzie zdarzyło zrobi ludzi w chuja... W innej sytuacji nie wchodze nawet żeby skomentować...)

Ja tam jestem za takimi sportami. Chcą się chłopy lać na uboczu proszę ja cię bardzo. Nawet sam obejrzę bo interesuję się tym i podpatrzę pare patentów. Trzeba ćwiczyc cokolwiek, a nie tylko siedzieć przed kompem... Później mamy falę pedalstwa w rurkach...

Ola gringo
Zgłoś
mareczkos 2014-04-25, 13:39
to było jasne że ruskie wygrają ;v
Zgłoś
premium122 2014-04-25, 13:48 6

Szwedzi zaczeli nawet niezle ale skonczyli chujowo.W sumie wszystkie ich wojny wygladaly podobnie.

Kraina zwichnietej wyobrazni.
Zgłoś
JesusChytrus 2014-04-25, 14:14
Zdziwiłbyś się ile tzw. pedałów uprawia sport niuniek Analogia między sportem a orientacją pojebana totalnie... Jak się naparzają w lesie to spoko, nie wadzi mi to ale mam prawo uważać ich za bezwartościowe zazwyczaj i potencjalnie niebezpieczne bydło prawda?

Jestem taki sam

nudziarz.91@wp.l
Zgłoś
S................n 2014-04-25, 19:31 1
Następny małpi "sport"
Zgłoś
Rax 2014-04-26, 15:50 2
jestem bardzo dumny z tych chlopakow... to oni beda bronic tego kraju... chyba juz niedlugo...

dostali wpierdol od kogokolwiek? szwedzi w 40sekund, pogrom ukraincow, ruscy tez dostana wpierdol bo sie ze szwedami meczyli... cos pieknego

@provve wejdz czesciej na sadola i nie karm trola, on wali konia do takich postow jak twoje
Zgłoś
Brzydkii 2014-04-26, 22:10 9

Tu nasi najebali Ukraińców. Czekamy na ruskich. Chętnie bym takie walki oglądał w TV.
Zgłoś
Szlachcic_Cygański 2014-04-26, 23:13 1
Mnie ten Jungvolk rozpierdala. Niby neonaziści, a oczy prawie że skośne.

Przeciwko gimbusiarskim pseudopatriotom.
Zgłoś
lukaszq15 2014-04-26, 23:14
minuta walki i maja ruchy pijanego zula z pod sklepu i oddychaja jakby przebiegli maraton
Zgłoś
UnknownUser 2014-04-26, 23:20
sam kacap jesteś.. jak chcą to niech się leją

You'll never walk alone
Zgłoś
Proximat3 2014-04-26, 23:32
Kurwa "Wisemen", dojebali nazwą i do tego ta kamerka GoPro na klacie sędziego
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów