Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no, powiem, że jestem pod wrażeniem. Jak na amatorów, to zupełnie przyzwoita praca nóg i to z każdej strony. Widać, że coś liznęli boksu. Czarny się szybciej spompował, być może przewaga masy fioletowego zrobiła swoje.
Jedynie przyczepiłbym się do zakończenia, bo jak fioletowy wyjaśnił, to czarny powinien po prostu uznać swoją porażkę, podać rękę i się rozejść, a nie losowo kontynuować niehonorowo walkę - być może czarny strój splamił nieco geny i dlatego tak postąpił.
Tak, czy siak, jak na podwórkową walkę, to wyglądała całkiem nieźle.
Gówno lizneli a nie boksu.
Ale przynajmniej honorowo, czysta walka, nie po murzyńsku, skakaniu po głowie itp itd! Szkoda że laska się wtrąciła, mogliby sobie wyjaśnić pewne sprawy. W takich walkach nawet przegrany jest w pewnym sensie zwycięzcą. Wiem to z praktyki, moja szkoła to lata 90-te, takie konfrontacje to była codzienność, na końcu wszyscy się godzili, często nawet po takich intrygach budowały się przyjacielskie silne relacje. Ale lewusy tego nie rozumieją. Pozdrawiam.
oj tak. Miałem podobną walkę z jednym typem. Znamy się do dzisiaj, ja byłem świadkiem na jego ślubie, on na moim, poza tym jest chrzesnym mojej córki.
Faceci mają ten plus, że jak się porządnie pobiją, to schodzą całe złe emocje.
Powiem wam szczerze że tu tempo emeryta 🤣🤣🤣 Ja mam 40 lat a wjechałbym w nich obu na raz jak dzik w pokrzywy.
Ja mam 43 I jeszcze rozjebałbym cały ten tłum, razem z Karyną
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów