📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:17

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak samo twardy jak glupi. Czy znajdzie sie tu jakis ułom co porówna go do lewactwa i Tuska?
leonidkacap napisał/a:
pewnie jakiś lewak zwolennik Tuska
Raczej zwolennik Konfy albo pisu, przecież widać z daleka.
baronturbina napisał/a:
Tak samo twardy jak glupi. Czy znajdzie sie tu jakis ułom co porówna go do lewactwa i Tuska?
Ty już teraz to zrobiłeś
[ Dodano: 2024-12-07, 10:04 ]
edek_kotek napisał/a:
Raczej zwolennik Konfy albo pisu, przecież widać z daleka.
Wolę już być za konfą niż obciągać kolegom po kiblach
Adiczek napisał/a:
Ty już teraz to zrobiłeś
Wolę już być za konfą niż obciągać kolegom po kiblach
Napisz to zdanie o mnie raz jeszcze, ale po polsku.
Z tym obciąganiem to się nie przejmuj. Nie musisz się konga zasłaniać. Bądź sobą.

baronturbina napisał/a:
Nie musisz się konga zasłaniać.
Co on, k🤬a, nie musi robić?
Dasz radę napisać to po polsku?
baronturbina napisał/a:
Z tym obciąganiem to się nie przejmuj. Nie musisz się konga zasłaniać. Bądź sobą.
Cóż za lewacki pocisk 🤣🤣🤣🤣 leżę
U nas też był taki wariat jeden. Dostawał od ochrony w klubie nokaut jeden za drugim ale sk🤬iel i tak wstawał i chciał się bić. Oni zdumieni zaczęli go młotkiem po kolanach bić żeby nie wstał, a ten na leżąco i kamieniami w nich rzucał. W końcu go zostawili a on czołgając się wrócił do domu.
[ Dodano: 2024-12-07, 13:36 ]
Ale to psychopata taki był że nie wiedziałeś czy się z nim witać czy nie bo różne głupie pomysły miał i potrafił Ci za nic przyp🤬olić.
[ Dodano: 2024-12-07, 13:36 ]
Ale to psychopata taki był że nie wiedziałeś czy się z nim witać czy nie bo różne głupie pomysły miał i potrafił Ci za nic przyp🤬olić.
JanzDukli napisał/a:
Co on, k🤬a, nie musi robić?
Dasz radę napisać to po polsku?
Tak
Marcin Najman powinien się z nim spiknąć to dopiero byłby szoł
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie