📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Elokwentny, trafny tytuł Barnellini. Obawiam się jednak, że większość użytkowników Sadistic 'nie zrozumieć' go
chujec napisał/a:
Elokwentny, trafny tytuł Barnellini. Obawiam się jednak, że większość użytkowników Sadistic 'nie zrozumieć' go
Tłumacz bo się pogubiłem
chujec napisał/a:
Absolutnie nie chciałem być arogancki. Jeśli zabrzmiałem na impertynenta to proszę przyjąć moje przeprosiny
Popierdoliło się we łbach od tego lewackiego gadania. Dostawca ma płacone za dostarczenie a klient ma prawo, nie OBOWIĄZEK kurwa, dać napiwej.
Kurła Dominos ! epizod w moim życiu ,zazwyczaj zjadałem trójkącik i miałem wyjebane na napiwki.
Barnellini napisał/a:
Absolutnie nie chciałem być arogancki. Jeśli zabrzmiałem na impertynenta to proszę przyjąć moje przeprosiny
"zabrzmiałem na impertynenta" - że co kurwa ? Chciałeś napisać że zabrzmiałeś jak impertynent ?
Każdy żyd powinien zamawiać pizzę przez neta z opcją płatności z góry. Nie będzie problemu z wydawaniem reszty...
Co najlepsze dostawcy itp chcą napiwków TYLKO od białych lub żółtych ... bo murzyni NIGDY NIE DAJĄ NAPIWKU , rasiści ? ... ja daję TYLKO białym w POLSCE a jak murzyn jest to patrze na ręce itp lub proszę by ktoś inny kebaba mi zrobił.
Następnym razem będzie miał pizze z dodatkami, których na pewno by nie zamówił
bickle027 napisał/a:
"zabrzmiałem na impertynenta" - że co kurwa ? Chciałeś napisać że zabrzmiałeś jak impertynent ?
Tak właśnie chciałem powiedzieć jak piszesz. Mój błąd, ale nie musisz się tak przy tym unosić jakbym krzywdził Twoją matkę.
Wyluzuj bo ci żyłka na czółku pęknie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów