18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Napój dla zwierząt
voidinfinity • 2017-07-14, 11:04
Najważniejsze jest poprawne opisanie produktu, tak żeby konsument znalazł bez problemu

Dzięki intronizacji Jezusa na Króla Polski znajdujemy się teraz oficjalnie pod żydowskim zarządem powierniczym.
Zgłoś
Halman 2017-07-14, 11:08 7
to prowokacja
Zgłoś
hellbwoi 2017-07-14, 11:15 9
Gadbelsspolonica. Trochę tak wygląda jakby orzeł ów był w polowie drogi między postawą do hymnu a szykowaniem się do wpierdolu, czyli wszystko OK.
Zgłoś
Noside 2017-07-14, 11:39 7
Z jednej i z drugiej strony fanatyczny oszołom.
Wstyd coś takiego produkować i wstyd narażać się na zwolnienie dla wywołania bulu dópy kilku fanatyków przy akompaniamencie braw psychicznego lewactwa..

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
harcerz590 2017-07-14, 12:22 18
Noniesondze napisał/a:

Z jednej i z drugiej strony fanatyczny oszołom.
Wstyd coś takiego produkować i wstyd narażać się na zwolnienie dla wywołania bulu dópy kilku fanatyków przy akompaniamencie braw psychicznego lewactwa..

Fantastico jakiś obóz szkoleniowy otworzył ?
Zgłoś
Ymirrr 2017-07-14, 12:55 1
Ja pierdolę, co za tandeta.

"Bóg obiecuje życie wieczne. My je dajemy." - Palmer Eldritch
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-07-14, 13:18 43

Zgłoś
TB303 2017-07-14, 13:29 5

Ja tam się nie mieszam, jestem tylko neutralnym obserwatorem
Zgłoś
sezamkowyRozpierdol 2017-07-14, 13:30 60
Zgłoś
jbone 2017-07-14, 15:01 4
każdy pseudopedałtroll kto ma drukarkę w domu jest w stanie zrobić taki papierek zanieść do sklepu i przykleić. ot mi wyczyn
Zgłoś
dashadow 2017-07-14, 15:12 7
Winchester638 napisał/a:

Fantastico jakiś obóz szkoleniowy otworzył ?

nie obóz otworzył, tylko dokonał uobozowienia
Zgłoś
zonk 2017-07-14, 15:19 1
Testoviron byłby dumny.
Zgłoś
d................a 2017-07-14, 15:22 4
Solidny, orli wpierdol. Jedyny słuszny napój Bogów.
Zgłoś
AlexMor 2017-07-14, 16:00 1
To już mogli dać porter bałtycki..
Zgłoś
M................6 2017-07-14, 16:10 3
dobra.wróżka napisał/a:

Solidny, orli wpierdol. Jedyny słuszny napój Bogów.

Myślałem że jest nim Amarena
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów