📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kanał dosłownie hehe
i co się kurwa śmiejecie? polak potrafi pomyśleć, jak naprawić podwozie, wykorzystując to co ma pod ręką. Zapewne większość z was dalej grzebie co najwyżej gumy pod ławką w gimbazie
miał na bm'ke z niemiec wersja "igła" no ale na mechanika już zabrakło. ważne że sąsiad myśli "boże co za wieś"
No ale BMW prima sort!
@ RockyWood
Kurwa gamoniu ale Ty musisz mieć kompleksy. Nigdy nie rozumiałem czemu u nas tak dużo śmiertelnych wypadków. A powodem są takie pały jak Ty co muszą udowodnić wszystkim że oni nie są "wieśniakami". Cóż może wieśniakiem nie jesteś ale na pewno jesteś gamoniem i chuj ci w dupę.
Kurwa gamoniu ale Ty musisz mieć kompleksy. Nigdy nie rozumiałem czemu u nas tak dużo śmiertelnych wypadków. A powodem są takie pały jak Ty co muszą udowodnić wszystkim że oni nie są "wieśniakami". Cóż może wieśniakiem nie jesteś ale na pewno jesteś gamoniem i chuj ci w dupę.
@up
Mogę się mylić, ale dowody, przekazy i informację naocznych świadków, a ponad to sondaż wśród mechaników-amatorów dowiódł, że gdyby go upuścił do kanału, to by go... podniósł. Niesamowite, nieprawdaż...
Mogę się mylić, ale dowody, przekazy i informację naocznych świadków, a ponad to sondaż wśród mechaników-amatorów dowiódł, że gdyby go upuścił do kanału, to by go... podniósł. Niesamowite, nieprawdaż...
@RockyWood, nie po to na mechanika poszedłem żeby jeździć do innych i im płacić. Elektryk też na pewno nie woła innego by mu gniazdko podłączył. Hydraulik pewnie też sam sobie cieknące rury naprawia...
Film został dodany o godzinie 0:53, a trwa on 0:53. To nie jest przypadek.
Inteligencja Polaków przybiera różne formy
i to wkurwienie jak mu siedemnasta wpada do szamba...
Black Snake napisał/a:
@RockyWood, nie po to na mechanika poszedłem żeby jeździć do innych i im płacić. Elektryk też na pewno nie woła innego by mu gniazdko podłączył. Hydraulik pewnie też sam sobie cieknące rury naprawia...
Potrafisz naprawić coś bez płacenia kupy kasy innym? Co za wieśniak...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów