📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ale przecież to logiczne. Po co łatać porządnie jak i tak kiedyś się znów popsuje
Raflik napisał/a:
totak jest jak sie zatrudnia emerytów recistów i inwalidów
bo młodzi wykształceni z wielkich miast pójdą do takiej roboty...
swoją drogą, to jest asfalt kładziony na zimno, służy do szybkich napraw gdzie nie można zamknąć drogi (czy też lotniska) na więcej niż parę minut. Jednak w normalnych krajach stosuje się to jako chwilową naprawę drogi żeby kierowcy aut nie popsuli, a u nas... no cóż każdy wie jak to jest
Kurwa, było bezrobocie źle, teraz porobili miejsca pracy, też źle. Co mają kurwa siedzieć w domu ci ludzie i patrzeć się w telewizor i czekać na zasiłek. Tak to sobie za minimalną stawkę pojeżdżą, popatrzą i przynajmniej niby coś robią. Skoro zostali zatrudnieni to muszą coś robić, a że nie inwestuje się w naprawy dróg, to jest mało zleceń. Więc albo zwolnią pracowników, albo będą jeździć po 10 osób do paru dziur.
Najpierw sypią a później się wylewa na to asfalt i co w tym dziwnego?
To i tak to profesjonalizm. Raz widziałem eksperta co zasypał potupał po tym nogą i powiedział że droga jest w porządku.. I żeby nie było że łopatą się posługiwał , z worka wysypał, bez użycia miotły jak tu.
To i tak nieźle... najbardziej mnie wkurwia jak zasypią dziurę tłuczniem, zaleją jakimś lepikiem a na koniec ten lepik posypią takim drobnym kurwaichmać żwirkiem, który kurwa się wbija w karoserię, robiąc w lakierze takie drobne dziurki.
Ale widzę, że cała droga w ciapki Ekipa od lat niezmienna
Nie tylko tam tak robią... Lepiej zapytac gdzie w Polsce tak nie robia...
Przecież to logiczne że od kliku dziesięciu lat łataja tak drogi na jakiś zadupiach
u Nas (na podkarpaciu) taka technologia już jest. Poczekajcie warszawiaki to i do Was to dojdzie, jak widze komputery część z Was już ma także.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów