📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak można przypierdolić w murek na prostej drodze? Gdyby to była kobieta przytłoczona wielkim światem po ucieczce z kuchni, to bym jeszcze zrozumiał...
Koło nie ma prawa leżeć na chodniku...
Takie naprawy robimy w garażu a nie na ulicy która jest miejscem publicznym.
Takie naprawy robimy w garażu a nie na ulicy która jest miejscem publicznym.
@mesjasz19, a czemu winne jest tutaj koło? Przecież rowerzysta zaczepił o murek i się wpierdolił w gościa.... Zresztą, gdzie jest napisane, że koło nie ma prawa leżeć na chodniku? Jest za to napisane, że rowerzysta nie może jeździć po chodniku.
Te niby dodatkowe klucze nie są koniecznie do wymiany klocków.
Sam używam do zmiany kół klucza z walizy z kluczami na przedłużce, bo fabryczny się upierdolił, a krzyżak... Też się upierdolił. Za to porządne nasadowe nie mają tej tendencji, ale i tak na wszelki wypadek mam 2 nasadki, bo krzyżak też był dobry do czasu.
Sam używam do zmiany kół klucza z walizy z kluczami na przedłużce, bo fabryczny się upierdolił, a krzyżak... Też się upierdolił. Za to porządne nasadowe nie mają tej tendencji, ale i tak na wszelki wypadek mam 2 nasadki, bo krzyżak też był dobry do czasu.
Chuj_WIELKI napisał/a:
@up, tak, a ty byś skakał z radości jakby ci kto tak przyjebał...
Nie mam bmw a gdybym miał to nie naprawiałbym go na chodniku a dlatego że nie naprawiałbym go na chodniku to nie wpadłby na mnie żaden pedalarz
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Dawno żaden filmik mnie tak nie rozbawił jak ten haha. Jeszcze ten zapluty ryj tego brudasa, no piękne kurwa
"Jak wymieniał klocki to do garażu", różne rzeczy już pod blokiem robiłem, znam ludzi którzy pod blokiem przeszczepiali silnik, nie wiem w czym problem.
Natomiast największą moją improwizacją była wymiana zgiętego drążka kierowniczego na lewarku w garażu podziemnym za pomocą czterech kluczy i wykręconego nimi haka w roli młotka, o 22 zacząłem robotę, rano kupiłem drążek i ustawiłem zbieżność na sznurek między słupami, o 8 byłem już w trasie, a jak potem się okazało, zbieżność była całkiem akceptowalna. Piękne były spojrzenia nowobogackich, którzy zastanawiali się jak takie naprawy są możliwe poza ASO na gwarancji.
Natomiast największą moją improwizacją była wymiana zgiętego drążka kierowniczego na lewarku w garażu podziemnym za pomocą czterech kluczy i wykręconego nimi haka w roli młotka, o 22 zacząłem robotę, rano kupiłem drążek i ustawiłem zbieżność na sznurek między słupami, o 8 byłem już w trasie, a jak potem się okazało, zbieżność była całkiem akceptowalna. Piękne były spojrzenia nowobogackich, którzy zastanawiali się jak takie naprawy są możliwe poza ASO na gwarancji.
srogo smiechłem jak ten ciapak sie zaczał wydzierac że rozbił głowe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów