📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Powinien mu wpierdol dać i poprzebijać oponki. Z drugiej strony ciekawe czy tylko zmieniał koło czy może zmieniał klocki, jak to drugie to niech spierdala do garażu.
SpeedyG napisał/a:
ciekawe czy tylko zmieniał koło czy może zmieniał klocki, jak to drugie to niech spierdala do garażu.
Zestaw dodatkowych kluczy raczej nie jest potrzebny do zmiany koła
oj jak boli.
Po tym jak rzucil rowerem powinna pojsc bula na ryj, bez zastanowienia.
@up
Bo co? Ja bym mu ten rower wyjebał w pizdu, poprzebijał opony, niech się ciota uczy jeździć na taczce
Bo co? Ja bym mu ten rower wyjebał w pizdu, poprzebijał opony, niech się ciota uczy jeździć na taczce
Jakby mu ta BMkA spadła z lewarka kiedy miał tam łeb wciśnięty byłoby ciekawiej...
Typowy kierownik BMW rozdarł się jak stare prześcieradło
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
@up, tak, a ty byś skakał z radości jakby ci kto tak przyjebał...
kolejny huj na rowerku,
już wolałbym nieć gówniane BMW niż być pedalażem
już wolałbym nieć gówniane BMW niż być pedalażem
Przecież to jakiś ciapaty śmieć imigrant na socjalu, powinni go zbanować już dawno dawno temu..
Piękny motyw na odszkodowanie. Dobrze zrobił że morde wydarł. Pare stówek wpadnie. A że na ciapatego trafiło to trudno. Rowerzysta też gównoręki.
Kolor skóry przypadkowy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów