Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koroner gościa będzie najpierw tydzień zbierał, a potem drugi składał.
no musiała to być koronkowa robota
Zwróćcie uwagę że najwięcej tego typu filmów (tj wypadki przy pracy itp) pochodzi z Chin. Praca w tym kraju musi byc na prawdę niebezpieczna.
Ogólnie cała Azja jest tak popierd0l0na, nie tylko Chiny. Jakbyś widział co oni w Polsce potrafią odjebać, to głowa mała, większości wypadków nie zgłaszają. Tylko te najcięższe wypływają, bo muszą kadłubki do szpitala trafić. O BHP to wogóle nie słyszeli. Że swojego życia nie szanują to chuj z nimi, ale jakie ich zdziwienie i oburzenie, że Polacy ich nie naśladują. Tego nie potrafią pojąć, bo przecież trzeba pokazać się przed pracodawcą jaki to człowiek pomocny i się poświęca, a tu patrz Polaki wybrzydzają i życia nie ryzykują za michę ryżu, no nie pojęte kurwa...
Ogólnie cała Azja jest tak popierd0l0na, nie tylko Chiny. Jakbyś widział co oni w Polsce potrafią odjebać, to głowa mała, większości wypadków nie zgłaszają. Tylko te najcięższe wypływają, bo muszą kadłubki do szpitala trafić. O BHP to wogóle nie słyszeli. Że swojego życia nie szanują to chuj z nimi, ale jakie ich zdziwienie i oburzenie, że Polacy ich nie naśladują. Tego nie potrafią pojąć, bo przecież trzeba pokazać się przed pracodawcą jaki to człowiek pomocny i się poświęca, a tu patrz Polaki wybrzydzają i życia nie ryzykują za michę ryżu, no nie pojęte kurwa...
Masz rację. Mój mąż pracuje na budowach jako operator żurawia, co się napatrzy na niefrasobliwość tzw żartobliwie "splatknacków" to jego... Tak, to określenie się skądś wzięło...
Moim zdaniem jest to reaktor chemiczny, prawdopodobnie nie został on prawidłowo umyty (proces mycia reaktora) i została jakaś substancja która silnie reaguje z tym czymś co on tam wlewa ( raczej jest to woda).
Ja myślę, że jak Geniu szorował tą rurę, to przeskoczyła iskra i wykurwiło coś latwopalnego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów