Gdzieś w Karelii
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Gdzieś w Karelii
Zmywarka- to najseksowniejsze okreslenie tej baby jakie moglaby sobie wyobrazic.
Skoro tak traktują "swoich" to jak mają traktować "faszystów na Ukrainie" po medialnym praniu mózgów??
To pewnie syn kim junk una Jebany z skurwiel rośnie na następnego przywódcę jebać go kurwę jedną
Jak się baby nie bije, to jej wątroba gnije.
ruskie są gorsze niż zwierzęta. Mam nadzieję że ich Ukraińcy jak najwięcej odstrzelą.
Tu jakiś tasak powinien jeszcze wejść....a nie,przepraszam, to dalej na wschód,
ellsworth napisał/a:
ruskie są gorsze niż zwierzęta. Mam nadzieję że ich Ukraińcy jak najwięcej odstrzelą.
A Ty dalej wierzysz w propagandę mówiąca o wygranej Ukrainy? Na serio trzeba byc ostrym odklejencem.
Gamcio1990 napisał/a:
A Ty dalej wierzysz w propagandę mówiąca o wygranej Ukrainy? Na serio trzeba byc ostrym odklejencem.
W takim razie wygrywa Rosja....jakoś nie widzę.
ellsworth napisał/a:
ukraińcy to takie same kurwy jak ruskie a najgorsze jest w tym że te mędy usadowiły się u nas
Geraldzik napisał/a:
ukraińcy to takie same kurwy jak ruskie a najgorsze jest w tym że te mędy usadowiły się u nas
takie same? nie masz pojęcia o czym mówisz. Ukraińcy dobrze wiedzą, że wyjeżdżają z kurwidołka do lepszego świata, przekraczając granicę z Polską, a Ruskie ze swoimi imperialnymi zapędami i półbogiem-Putinem uważają się za naród wybrany. W życiu nie miałeś z ruskiem do czynienia, jeśli uważasz ich choćby w przybliżeniu za zbliżonych do Ukraińców.
shoe5maker napisał/a:
W takim razie wygrywa Rosja....jakoś nie widzę.
No kurwa w tvn ani innym żydowskim gównie to się tego raczej nie dowiesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów