Przełączałem wczoraj kanały i trafilem na to ;O Jeśli ktoś właśnie je śniadanie to smacznego!
p.s. Kolejny fragment programu był o murzynce, która od 7 lat żre płyty karton-gips.
Mina gościa kiedy oddaje się swoim zajeciom jest bezcenna
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Y................i
2012-04-21, 10:55
Ściema, jakby się z tym ukrywał, to by nie nagrywał reportażu
Chętnie zaproszę go do domu, nienawidzę tego czyścić.
Mógłby zostać hydraulikiem, to chyba najlepsze wyjście, przyjemne z pożytecznym.
t................9
2012-04-21, 16:36
a już myślałem że będzie wcinał kłaki...
1................3
2012-04-21, 16:36
"Niewiele osób wie o nałogu Evana".
Komicznie to brzmi w dokumencie emitowanym na publicznym kanale.
"Prawie nikt nie wie o moim nałogu" - no k🤬a, kilkanaście milionów oglądających to "prawie nikt"
Przypomina się od razu koleś od "lubię łapać inne dziewczyny za tyłek" "twoja dziewczyna o tym wie?" "nie wie i się nie dowie" "ale jesteś k🤬a w telewizji tępy c🤬ju i do tego jesteś gwiazdą internetów k🤬a, KAZDY już o tym wie!" (Drzyzga facepalm)
w................z
2012-04-21, 22:26
Kiedyś był na sadolu podobny filmik o człowieku -pingwinie.
M................n
2012-04-22, 0:23
Jak działa taka stacja:
1. Prawdziwa historia od kogoś.
2. Skaut zapoznaje się z sytuacją i osobą.
3. Aktorzy odgrywają role o której usłyszeli.
4. Nazwiska i miejsce są zmieniane.
Mniej więcej tak to wygląda w programach typu Discovery, National Geographic, itp.
To jest nic, ostanio był odcinek co typiara była uzależniona od wp🤬lania prochów swojego męża
sherman napisał/a:
Jeśli ktoś właśnie je śniadanie to smacznego!
A dziękuję, właśnie płatkami się zajadam
Ukrywa to, więc postanowił to opowiedzieć telewizji.
Mógłby ktoś podać nazwę programu?
@pozorowo. "moje paranoje" piątki o 23.30 na TLC