18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
diablo9745 2016-10-08, 0:11 1
No i niby jest fajnie spoko ale to taka robota umarłego troche oszczedzajac ale nie zupełnie.
Przed szpachle wypadalo wy nalozyc podklad epoxydowy,zmatowac cala powierzchnie przed nalozeniem kitu i przede wszystkim szlifowac przez klocek dla wyrównania.

I wyjdzie to na to ze robiac taka robote poswiecisz swoj czas +materiał ktory trzeba kópic a i tak wyjdzie to uswiergolone
A na wiosne znow trzeba bedzie robic to samo tylko ze zamiast blachy bedzie tam dziura.
Zgłoś
quraaq 2016-10-08, 0:47 1
Już widzę to "cieniowanie" w tych warunkach. Chyba papierem P180 na mokro ;p

Efekt końcowy na pewno będzie lepszy, niż stan przed uruchomieniem piły... do jakiegoś czasu - szpachla na niezabezpieczonej i skorodowanej blasze się zemści.

Czekam na malowanie. Ciekaw jestem jak dopasuje kolor na beżową szpachlę ;D
Zgłoś
S................n 2016-10-08, 0:54
saves napisał/a:

Nie znam się na blacharce i dlatego pytam. Czy przed szpachlą nie powinien czymś zagruntować?

Można gruntować takim środkiem cortanin, zapobiega on korozji a przynajmniej opóźnia jej proces. Tylko po nałożeniu trzeba odczekać tak z 12-24 godziny.
Zgłoś
kothletino 2016-10-08, 1:04 1
Zegarek chyba nosi się na lewej ręce?
Zgłoś
Yazid1 2016-10-08, 2:59
Nigdy tego nie robiłem i raczej nie miałem styczności, ale czy szpachla z taką dawką utwardzacza nie popęka w pizdu? :d
Zgłoś
DzidaZawodnik 2016-10-08, 7:09
HEHE..taaa
Zgłoś
manish07 2016-10-08, 11:33
pierwsze 5 sekund filmiku, pierwsze skojarzenie co to pudzianowski

kothletino napisał/a:

Zegarek chyba nosi się na lewej ręce?

leworęczni często noszą na prawej
Zgłoś
MarcinWrc 2016-10-08, 11:40
Mógł od razu tynkiem zarzucić. Maszynowo.
Zgłoś
waloos 2016-10-08, 13:15
Gość robi prowizorkę ale przynajmniej nikomu tego samochodu nie próbuje sprzedać. Ja to się zastanawiam czy on choćby sam tym jeździ.
Zgłoś
kothletino 2016-10-08, 13:27
manish07 napisał/a:

...leworęczni często noszą na prawej

Ale on robi wszystko prawą ręką.
Zgłoś
Sephiroth 2016-10-09, 0:24
Szpachla na rdzę i gołą blachę, woda na szpachle, wszystko oprawione fachowym komentarzem, czego chcieć więcej, spierdolił chyba wszystko co się dało Czekam na filmik z kolejnej naprawy za 2 miesiące.
Zgłoś
Parzo 2016-10-09, 21:15
Marka zobowiązuje

Wymyj zęby, mój siwek lubi czyste stajnie...
Sadistic - czyli forum które wiele pisze, a nic nie wyjasnia.
Zgłoś
kocyk8000 2016-10-10, 14:11
Kurwa przed szpachlowaniem koniecznie trzeba dać podkld na rdzę, szpachla wciąga wodę i po tym szlifowaniu na mokro wypierdoli mu takie pęknięcia że się posra
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów