18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
quraaq 2016-10-07, 18:59 30
Piwo za profesjonalne podejście do tematu i fachowe wykonanie.

Ps. 9:28 - jaki zdziwiony, że mu szpachlówka stwardniała - prawie z krzesła spadłem xD.
Zgłoś
d................a 2016-10-07, 19:11
Klnie strasznie, aż nie miło.
Zgłoś
SlawiZiooM 2016-10-07, 19:25
Polecam jego kanal ;D tak glupi, ze az smieszny
servis u stasia rozbraja na łopatki
Zgłoś
Kaligula84 2016-10-07, 19:27
A tam wazne ze chlop radzi sobie
Zgłoś
saves 2016-10-07, 19:44 3
Nie znam się na blacharce i dlatego pytam. Czy przed szpachlą nie powinien czymś zagruntować?
Zgłoś
~DMT 2016-10-07, 20:03 6
^ Minią i przede wszystkim pierwsza szpachla z włóknem, a nie wykończeniówka, bo spęka jak gdziesz się w dołek wpierdolisz.

Ps. Z utwardzaczem, też nie ma co przesadać.

Q L I M A X
Zgłoś
POPEJE 2016-10-07, 20:10 2
widać chłopak po budowlance
Zgłoś
Wykalaczek 2016-10-07, 20:26
ja pierdole kupilbym bmke ale wiekszosc wiesniakow nmi jezdzi to wstyd je kupowac
Zgłoś
kalijanek 2016-10-07, 20:29
up@ śmiał się z tego typa co zrobił to przed nim a sam zrobił to samo

2xup

3xup

Tu i teraz.
Zgłoś
flejtuch 2016-10-07, 22:26
SlawiZiooM napisał/a:

Polecam jego kanal ;D tak glupi, ze az smieszny
servis u stasia rozbraja na łopatki

szczególnie odcinek komis
Zgłoś
Rudinxon 2016-10-07, 23:27
Nawet nie chcę wiedzieć czy mój Golf IV ma coś szpachli
Zgłoś
Tamtaramtam 2016-10-07, 23:36
Jak takiego placka pomaluje to wcale nie bedzie widać...
Zgłoś
~DMT 2016-10-07, 23:41
Tamtaramtam napisał/a:

Jak takiego placka pomaluje to wcale nie bedzie widać...

Przy dobrze dobranym lakierze (najlepiej oryginalnym), pewnej ręce, odpowiednio oklejonemu i przygotowanemu elementowi + rozcieńczalnik do cieniowania - zwykły śmiertelnik nie ma szans się kapnąć... nie takie ze szwagrem robiliśmy

Q L I M A X
Zgłoś
ziu 2016-10-07, 23:54 6
@up
Co ćpałeś? Trza pod klapką na rancie okleić i w połowie słupka, żeby to jakoś wycieniować. Chociaż i tak to takie pierdolenie, bo wypadałoby pomalować cały błotnik ze słupkiem. Czarny i srebrny to chujowe kolory są :E.

@saves
przed szpachlą wypada zmatować papierem na maszynie 150 i ewentualnie można odtłuścić.
Po nałożeniu 1 warstwy oszliować kostką/maszyną zależy na jakim etapie jesteś i potem można następną warstwe. Nigdy się nie daje jednej na drugą bez szlifowania, bo chuj to strzeli w moment.

Ogólnie pierwszy raz w życiu widzę, żeby szpachle na mokro matować kurwa xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów