Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe, czy jakby u nas wybuchło powstanie to czy by do nas nie strzelali z rozkazu naszego Rządu????
Czy rządzący widząc niezadowolenie Ludu (takie jak jest w tamtych krajach) sami by odeszli bo Naród tego chce?????
Nie sądzę, była by taka sama zaciekła walka jak tam.
Paradoks, Rządy których to nie dotyczy popierają obalanie Rządów przez Niezadowolony Naród.
marsz niepodleści z tymi pojebami nacjonalistami
Ale bym Cie chuju prał.
i na chuj tutaj ten idol gimbusów grubson, ja pierdole, skrzeczący przygłup
I weź tu spróbuj się wybić w tym kraju i dać coś ludziom. Tylko się wychylisz a już dostajesz zjebe od plebsu. Boś lubiany. No kurwa co za paranoja ;/
Chuj w dupę tobie i wszystkim co wystawili piwo za taki zjebany komentarz. Spierdalajcie za granice. Ten kraj był by o wiele lepszym miejscem bez was.
Nie wiem skąd wieczna chęć obalania każdego rządu. Myślicie, że przyjdzie lepszy, że inna opcja będzie dbała o Wasze dupy? Mam 32 lata, zapieprzam na etacie, prowadzę dodatkowo działalność. Nie wyciągam łapy po cudze, nie chcę wiele od Państwa właściwie tylko tyle, by mi za bardzo nie przeszkadzało w moich poczynaniach. Skończyłem dzienne, darmowe studia (choć utrzymanie sporo kosztowało -wiadomo). Lubię Polskę. Dostrzegam wiele zmian na lepsze w ciągu ostatnich lat. Mieszkam na granicy polsko-niemieckiej i o ile jeszcze 8-10 lat temu wstydziłem się, że jestem z Polski, bo odstawaliśmy od zachodniej Europy w każdym calu, tak teraz uważam, że często wyprzedzamy inne kraje zwłaszcza jeśli chodzi o przyswajanie nowinek technicznych, myślenia itp. Jesteśmy otwarci, sporo podróżujemy, jeździmy lepszymi autami. Czy to złe? Czy to ta zapaść o której mówicie? Kocham Polskę, ale nie w wydaniu łysych pał latających z flagami i obnoszących się swoją "polskością". Ja czuję się obywatelem Europy, jestem Europejczykiem. Dostrzegam wady i absurdy Unii, wkurzają mnie czasem posunięcia rządu, ale dostrzegam ciągle zmniejszający się dystans do krajów bardziej rozwiniętych. Pomyślcie, że zmiany jakie u nas zaszły przez 20 lat u nich zachodziły od zakończenia II Wojny. To tyle. Pewnych osobników, którzy będą walczyć do śmierci z wirtualną komuną, żydomasonerią, czerwonymi, zielonymi i innymi nigdy nie przekonam. I w sumie nie mam zamiaru. Szkoda na Was czasu.
Tusk robi kampanie na Sadolu....,albo inna pojebana partia.A tak do tematu,to mam nadzieje że w końcu,coś się ruszy,by żyło się lepiej każdemu,nie tylko temu co ma kontakty i układy.
@master_of_disaster, nie chcę aby państwo troszczyło się o moją dupę, sam o nią zadbam
ciągle aktualne
PiotrTAG - nie prowadzę kampanii. Powiem więcej: brzydzę się polityką i jestem na nią za uczciwy.
Hej!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów