18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Jacek Protasiewicz – chluba i duma Platformy Obywatelskiej, niedawny pogromca Grzegorza Schetyny w wyborach regionalnych na Dolnym Śląsku i wiceprzewodniczący Parlamentu Europejskiego dziś po godzinie 20 miał zostać zatrzymany na lotnisku we Frankfurcie nad Menem w stanie upojenia alkoholowego. O sprawie napisał niemiecki brukowiec „Bild”.

Protasiewicz - według gazety, która podkreśliła, że to prominentny polityk PE - europoseł PO miał słaniać się na nogach i mówić do siebie. Jednak interwencję obsługi lotniska spowodował fakt, że europoseł zabrał sprzed nosa wózek bagażowy innemu pasażerowi i pobiegł z nim ku wyjściu z holu. Uciekiniera zatrzymał celnik i zażądał dowodu tożsamości. Wówczas Protasiewicz miał zacząć wyzywać celnika od „Hitlera” i „nazisty”. Krzyczał przy tym „Heil Hitler” i pytał przy tym wszystkich naokoło: „czy był ktoś z nich kiedykolwiek w Auschwitz”. Według świadka zdarzenia wykrzykiwał także po angielsku, że „jest z Unii Europejskiej”.
Na widok zawiadomionej policji, grzmotnął swój bagaż o ławkę. Jednak policjantom udało się go skuć w kajdanki i odprowadzić na posterunek policji.
„Bild” zastanawia się czy eurodeputowanemu coś grozi, skoro ma immunitet.

źródło
Zgłoś
Majesty 2014-02-27, 1:07 4
"Elyta" jak się patrzy...
Zgłoś
ProVVe 2014-02-27, 1:08
Powinna mu grozić wywózka do afryki albo kozojebców jak każdemu kto obecnie zmienił dziadka przy korycie zarówno w UE jak i naszym sejmie...

Ola gringo
Zgłoś
spiceman 2014-02-27, 1:30
W jego oczach widać głęboką tęsknotę za rozumem.
Zgłoś
~Velture 2014-02-27, 2:49
Pewnie pokazał im paszport Polsatu zamiast legitymacji europosła.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
zakart 2014-02-27, 6:52
..."Skandal mnie nie pociąga. Pewnie to jest związane z tym, co wyniosłem z domu"...
2009-10-23 , " Głos Wielkopolski".
Zgłoś
~Mieszek_Kiler 2014-02-27, 7:24
Przeca "Bild" to to samo co nasz "Fakt". Bardzo wiarygodne źródło informacji

Kupa <3
Zgłoś
IOI 2014-02-27, 9:24
@up, bild to gowno, ale od rana w mediach jednak o tym mowia wiec to chyba prawda,
btw. wszyscy politycy to KURWY I ZŁODZIEJE!
Zgłoś
Browaryt 2014-02-27, 12:32
to już sie kurwa napić nie mogą?! chuj wam w dupy

możesz wszystko
Zgłoś
The87Amon 2014-02-27, 12:53
@up, bild to gowno, ale od rana w mediach jednak o tym mowia wiec to chyba prawda,
btw. wszyscy politycy to k***Y I ZŁODZIEJE!

no to swoja droga ale za te Raus to powinien po dupie cwaniaczek z lotniska dostac bo jak do posla w garniaku co ma pare latek na karku tak spiewa to czy Tobie czy mi tym bardziej jebana menda by sie czula bezkarna tak powiedziec
Zgłoś
PrsDBW 2014-02-27, 12:57
Skoro Cymańskiemu mogli uchylić immunitet za przekroczenie prędkości o 30km/h, to tutaj powinni zareagować tym bardziej... a nie, ten pierwszy jest z PiSu
Zgłoś
Catacombe 2014-02-27, 19:08
The87Amon napisał/a:

no to swoja droga ale za te Raus to powinien po dupie cwaniaczek z lotniska dostac bo jak do posla w garniaku co ma pare latek na karku tak spiewa to czy Tobie czy mi tym bardziej jebana menda by sie czula bezkarna tak powiedziec

Serio ty wierzysz w słowa polityków? Polityk się najebał, myśli że nietykalny to drze ryja na lotnisku "Heil Hitler" i pierdoli coś o Auschwitz, bo co mu zrobią jak immunited.

Jebana polityczna wieś.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów