📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Słuszna akcja, te pedały z podstawówki puszczający gównohopy idoli spedalonych w rurkach na maksa w tych głośniczkach zamiast zainwestować w słuchawki.
McSadol napisał/a:
.. wg. opisu dostał wpierdol za używanie głośnika bluetooth w barze ..
A, skoro tak, to piwerko dla pana łysego Pochwalam.
Nie pochwalam tych głośników. Ale jeszcze mniej szanuje pedalskie zachowania czarnuchów.
Ten głosnik to bym mu w dupe wsadzil, jak mnie wkurwiaja tacy ludzie!
Hexagon napisał/a:
podobno leży tam do dziś
Potwierdzone info, głośnik mu się nie rozładował i nadal gra muzyka.
Ten, który dostał słuszny wpierdol twierdził głośno, że prawdziwy snowboardzista pije tylko spritea. Użytkownik wódki był innego zdania.
No i chuj, słusznie. Nikt nie chce słuchać gówna, jakie puszcza. W słuchawki następnym razem zainwestuje.
Patrząc po tym jak się poskładał po kopie na żebra można wnioskować ze coś chrupnęło
Po chuj mu był głośnik jak tam już zajebista muzyka była. Noga sama chodzi .
Prawidlowo. Mam taka samą ochote wyjebać w kły jak rozkładam sie na końcu plaży gdzie nikogo nie ma żeby odpoczac i pokontemplować zimnego pilsa a tu sie zjawia trzech pajaców z głosnikiem i mi psuje efekt łona natury. Nie wiem jak wam ale moja cierpliwosc sie konczy a jak wiadomo psychol potrafi odpalić bez ostrzeżenia
łatwo się zwycięża jeżeli przeciwnik ma buty narciarskie i ledwo się rusza jedna szansa pociągnąć ze skorupy po piszczelach i połamać nogę na starcie inaczej gleba pewna
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów