Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja bym jej zrobił psikusa i zamiast słomki to wsadził bym kutasa
Zuch chłopak też mnie naszła ochota, zacna dupeczka.
Wsadze sobie 5 w tyłek, zobaczmy co będzie.
Był rok 2004, znajomy Łukasz na II roku studiów medycznych w Katowicach. Nikisz - tam mieszkał, rano wychodzimy do kiosku po kartę zdrapkę do "Idea", w kamienicy na przeciwko przed wejściem stoją rycerze ortalionu. Mają flachę, butelkę jagodzianki na kościach i paczkę waty. No cóż, tam to było normalne. Znajomy kupuje tę zdrapkę, Ja z drugim znajomym patrzymy, a goście tak. Jeden polewa jagodzianki temu co ma w dłoniach kawał waty, to co się nie wchłonęło szybko wcierał w skórę na rękach. Pije kielona wódzi i cyk ten kawał waty w gacie sobie wkłada. Potem Łukasz nam wyjaśnił, że przez odbyt albo pachwiny to szybciej klepie. 3 lata później w Poznaniu będąc widziałem jak małolaty kupowały ten krem/żel do smarowania pochwy, wyciskały na chusteczkę, robiły bombkę, szybki połyk i dwa kielony. Po 40 minutach leżeli pod trzepakiem jak dywan.
Te płyny do higieny intymnej zdaje się mają w sobie chlorowodorek benzydaminy, to samo co np. w tantum Verde na gardło, w wiekszych stężeniach indukuje wydzielanie dopaminy czyli błogostan, euforia ewentualnie haluny. Czytałem jak robią z tych preparatów do higieny intymnej ekstrakty, które można pić. Spoko sprawa, bo tanio a klepie.
A ja bym jej zrobił psikusa i zamiast słomki to wsadził bym kutasa
W twoim przypadku pewnie nie odczułaby różnicy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów