📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@chili-chili ciekawe co byś suko powiedziała, jak by ktoś Ci wystawił taki "rachunek sumienia" gdy zachorujesz. Obesrała byś się 7 razy na malinowo, jakby "wyszło szydło z worka", ale za głupie to to, żeby o tym pomyśleć zanim się wypisze bzdury w internecie.
@Arnor walą mnie ćpuny, żeby nie było. Ale jak się składa, to ma prawo do świadczeń i basta. Powtarzam, od chuja jest rzeczy które można komuś wpisać na rachunek sumienia, i każdy kto pisze takie bzdury jak chili-chili obesrał by się jak by mu taki wystawić po zjawieniu się w szpitalu. A co do raka, nie dostajesz raka od czagoś, możesz natomiast zwiększyć ryzyko jego wystąpienia, np paląc szlugi. Ale jest pierdyliard innych rzeczy które zwiększają ryzyko raka i to TWOJA wina, że się tym nie przejmowałeś np. Że nie poświęciłeś dość czasu by zastanowić się, żeby moze nie jeść tego czy tamtego lub nie przebywać w tym czy tamtym środowisku. Bo ja tak mówię i płać pan, żadnego NFZ. PS: Nie wiem po co tracę czas na spierdolonych sadolowych ignorantów wylewających swoje żale i frustracje na sadolu każdego dnia pod każdym tematem ale cóż, widać wszyscy lubimy marnotrawić czas, moze pora to zmienić. (mam na myśli ją, nie Ciebie).
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów