Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ktoś może wie, co takiego oni zażyli?
stawiam, że szałweia wieszcza- pewnie ktoś dał tym nerdom do zapalenia mówiąc, że to zwykłe zioło i będzie super xD
szałwia* analfabeto
Rapu chlust, jebać gust, jebać guścik
Zapalili marychy i teraz ich wykreca. znajomy zapalił kiedys "foleta", czyli fioletowa maryche, siedział potem pod kaloryferem, bo twierdził ze tam najzimniej i na przemian śmiał sie i płakał. Smutny widok.
hahahah co Ty pierdolisz, dostałeś majeran wymaczany w ludwiku i się cieszyłeś jak dziecko. do momentu w którym nie poszedłeś pod kaloryfer
Kurwa skąd ty te historie czerpiesz, kolega ci opowiedział?
Założę się że ten fiolet to była bułeczka po filtrowaniu denaturatu i nie za palił tylko zjadł i nie siedział pod kaloryferem tylko ze łbem w kiblu.
Fiolet, kryształy - tak u nas funkcjonowało. Dawałeś do jarania. W dupie byłeś i gówno wiesz.
Fiolet, kryształy - tak u nas funkcjonowało. Dawałeś do jarania. W dupie byłeś i gówno wiesz.
Nie wnikam czego dodawaliście do jarania w twojej kloace społecznej, obracam się w środowisku w którym nawet diler ma określoną moralność.
W ogóle uważam że taki element który macza palenie w jakimś gównie powinien zawisnąć na sznurze.
Zapalili marychy i teraz ich wykreca. znajomy zapalił kiedys "foleta", czyli fioletowa maryche, siedział potem pod kaloryferem, bo twierdził ze tam najzimniej i na przemian śmiał sie i płakał. Smutny widok.
"foleta" nigdy w życiu takiego określenia nie słyszałem a tematu trochę się przerobiło
"fioletowa maryche" nawet czysta marihuana jest czasami fioletowa zależy to od odmiany i od hodowcy
"Zapalili marychy i teraz ich wykreca" chyba nie marihuanę ona nie ma takich skutków przynajmniej nie czysta ale nie zaliczajmy maczanek do zwykłej marihuany
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów