od jakiegos czasu chodze z osiedlową kurwą... jest tak rozepchana że jej pizda przypomina szafę. Dlatego zawsze kiedy uprawiam z nią seks krzyczę że wchodzę do narnii
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Sie kurwa desperat trafił, że żeby osiedlową kurewkę przelecieć musiał zacząć z nią chodzić. Może jeszcze mówisz jej, że ją kochasz?
Widać że się cenisz...
Nick "McTrawka" mówi wszystko, ścisną wiadro we wannie + wino za 2,80 i osiedlowa kurwa staje się miss juniwers
widzę że ty ciągle w błędzie żyjesz że była dziewicą XD
ja byłem jej Pierwszym właścicielem, nawet serwisowałem codziennie
Un_Nem
Aleś zabłysnał Chętnie to skopiujemy, przyda się już niedługo.
Oranżada
Sorki, nie kojarzymy Cię. Znając życie jesteś takim samym prawiczkiem jak każdy tutaj. Nie popisałeś sie chłopcze.
McTrawka
Fajnie masz. Szkoda, że jesteś desperatem w dodatku, skoro taką masz to pewnie i twój przyjaciel za duży nie jest
Aleś zabłysnał Chętnie to skopiujemy, przyda się już niedługo.
Oranżada
Sorki, nie kojarzymy Cię. Znając życie jesteś takim samym prawiczkiem jak każdy tutaj. Nie popisałeś sie chłopcze.
McTrawka
Fajnie masz. Szkoda, że jesteś desperatem w dodatku, skoro taką masz to pewnie i twój przyjaciel za duży nie jest
Znakomity, lotny dowcip. Niemal tak lotny jak śp. Lech Z Wawelu.
A Ty,Penelope to co,podmiot opowiesci ?
Penelope nie nabijaj się z ludzi bo sama pewnie też masz taką prezencje, że jedyną szansą na seks jest niewidomy gwałciciel albo awaria wszystkich latarni w parku.
tak jasne. mow co chcesz ale jej przeszlosc seksualna jest jak czarna dziura...
nie ma konca.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów