Co tu komentować po prostu debile
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Co tu komentować po prostu debile
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Polacy ze Ślązakami mają problem w porozumiewaniu się jedynie z tego powodu, że Polacy nie rozumieją śląskiej specyfiki i odwrotnie.
Dla Ślązaków Polska kojarzy się jedynie z rabunkiem węgla, narzucaniem mowy polskiej i ignorowaniem przez kolejne rządy. Tym bardziej się to nasila dzięki antyśląskiemu prezydentowi Komorowskiemu, który za pośrednictwem marszałka województwa odstawia Śląsk na drugi tor. Nie dziwcie się nam, ludziom tutaj mieszkającym naszemu rozgoryczeniu. Przez wieki Śląsk był pod różnymi wpływami i ludzie tutaj chcieli w końcu żyć w spokoju, po swojemu, ze swoim językiem, ale nie bo jakaś strefa wpływów kolejny raz chciała pozbawić Ślązaków wolności i praw do języka i do swojej mniejszości.
Dla Ślązaków Polska kojarzy się jedynie z rabunkiem węgla, narzucaniem mowy polskiej i ignorowaniem przez kolejne rządy. Tym bardziej się to nasila dzięki antyśląskiemu prezydentowi Komorowskiemu, który za pośrednictwem marszałka województwa odstawia Śląsk na drugi tor. Nie dziwcie się nam, ludziom tutaj mieszkającym naszemu rozgoryczeniu. Przez wieki Śląsk był pod różnymi wpływami i ludzie tutaj chcieli w końcu żyć w spokoju, po swojemu, ze swoim językiem, ale nie bo jakaś strefa wpływów kolejny raz chciała pozbawić Ślązaków wolności i praw do języka i do swojej mniejszości.
Debile z tych co to pociapali i z tych co to rozpętali. Bo kto mądry swoje miasto rozpierdzieli w drobny mak. żal...
Nigdy nie zrozumiem brudasów którzy uważają się za naród śląski. Pieprzona dzicz.
Zawsze jak idzie o Śląsk to się Ślązakom(których na Śląsku jest może z 20%, reszta to ludzie z kresów) ból dupy uruchamia.
chujowo jak kształtuje się zdanie o jakiejś grupie ludzi (np. ze śląska) tylko po tych wadliwych jednostkach, takie jak te które to pomazały.
Ja tam do Ślązaków nic nie mam, ale mam wrażenie, że to Śląsk chce bym "odłamem". Wygląda to tak jakby nie chcieli być w Polsce. Smutne.
Wystarczy dla was jeden zjeb by już prowadzić wojny internetowe z kimkolwiek. Nawet jak by na graffiti przedstawiające Piłsudskiego czy Dmowskiego ktoś jebną wielkiego chuja bo mu lata koło chuja mężowie ojczyzny, to tak mi by latało koło chuja jego głupota (co nie znaczy, że kurwę bym zabił... gdybym miał kij) ale wy od razu pocisk na cały Śląsk. Piłsudski to chuj Dmowski to pedał pozdrawiają Siedlce kurwa.
Ta naród śląski i się po polsku podpisali... Barany
Polik95 skad jesteś??? Ostatnio był artykuł dot. Kibiców(Chodzi mi o Siemianowice) i cos mi się wydaje ze teraz próbujesz dojebać pare minusów i oczernić.....
MCMerci Czemu Chorzów?
maotao Jo jest z Lipin i nie spotkołch się z tym przypadkiym o kerym sam prawisz...
MCMerci Czemu Chorzów?
maotao Jo jest z Lipin i nie spotkołch się z tym przypadkiym o kerym sam prawisz...
Pytacie czemu Chorzów ? Zobaczcie sobie na charakterystyczną "eRkę" w wyrazie naród. Taka 'eRka" jest symbolem niebieskich i ich kibiców
Znowu o śląsku i znowu się gotuję.
Ile razy mam mówić, że my też nie lubimy niemców.
Druga sprawa - autonomia - g... prawda.
Kto jest za autonomią - byłe komuchy piastujące wysokie stanowiska z kopalni i innych państwowych zakładów, nikt normalny.
Niesety, ale autonomia na śląsku nie ma prawa bytu - za dużo tutaj wyborców sld...
A lipiniorzom dejcie pokoj, i tak leko nie majom.
Ile razy mam mówić, że my też nie lubimy niemców.
Druga sprawa - autonomia - g... prawda.
Kto jest za autonomią - byłe komuchy piastujące wysokie stanowiska z kopalni i innych państwowych zakładów, nikt normalny.
Niesety, ale autonomia na śląsku nie ma prawa bytu - za dużo tutaj wyborców sld...
A lipiniorzom dejcie pokoj, i tak leko nie majom.
Jestem ze śląska, jestem z Chorzowa. Ale patrząc i widząc te akcje co czynią kibice niebieskich wstydze się tego. Śląsk jest ważny ale ojczyzna najważniejsza. Żeby zamalować graf o powstaniu, i wygwizdać hymn to trzeba być idiotą.
Stoho napisał/a:
Polik95 skad jesteś??? Ostatnio był artykuł dot. Kibiców(Chodzi mi o Siemianowice) i cos mi się wydaje ze teraz próbujesz dojebać pare minusów i oczernić.....
MCMerci Czemu Chorzów?
Masz w profilu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów