Akcja Narodowców podczas wizyty Palikota w Kielcach dnia 26.06
Akcja Narodowców podczas wizyty Palikota w Kielcach dnia 26.06
3:35 wypierdalaj wypierdalaj
3:39 jeszcze Polska nie zginęła....
Niema to jak mordy darcie polskiego hymnu... ani postawy ani należytego szacunku, jeden głupszy od drugiego.
Janusz wracaj tańczyć z Grodzkim i Kaliszem. Wyborcy Palikota to największa hołota, do utylizacji.
"Boże chroń Polskę bo ja już nie mogę..."
Próbujesz być zabawny? Według Ciebie śpiewanie hymnu narodowego i rozganianie neokomunizmu to pedalstwo? Ja jestem dumny z tego, że wreszcie coś zaczyna się ruszać dzięki tym ludziom. Sadistic też ma swój wkład, dzięki propagowaniu tych filmów. Zacząłem wierzyć, że komuchy odejdą wreszcie od władzy. Może nie dziś, nie jutro ale za jakiś czas osiągniemy sukces. Wszyscy na wybory !!!
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
Nie frajerze, było nas 3 braci, co roku jeździliśmy na kolonie, w szkole była higienistka, dentysta.
Ojciec był tokarzem a matka frezerem, zapierdalali fizycznie i NIE należeli do partii.
Teraz gównozjadzie jestem ojcem 2 dzieci i mimo jebania na cały etat nie mogę ich wysłać na obóz, za dentystę muszę płacić i komplety książek bo szkolnictwo jest w dupie, dowolność programowa, która zrobiła Ci dziurę w dyni, w kwestii socjalizmu.
Nie ma sensu dyskutować z kimś komu wyprali w szkole mózg i dla niego socjalizm = stalinizm.
Nawet, jeśli mają pozytywne zamiary, to wyraz tych całych tępych akcji z darciem ryja na lewaków ma raczej negatywny efekt, bo nikt o zdrowych zmysłach nie pójdzie zagłosować na ludzi utożsamiających się z grupą bandytów i neonazistów. Gdzie się podziała normalność w tym kraju, no ja pierdole....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów