Akcja Narodowców podczas wizyty Palikota w Kielcach dnia 26.06
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Akcja Narodowców podczas wizyty Palikota w Kielcach dnia 26.06
Bardzo dobra reakcja. Aby tego gnoja nie dopuszczać do głosu.
Ale mogi nie przeklinać tyle. Potem te gnoje z TVN itp mają pretekst żeby mówić że to dno społeczne, bandyci i chuligani, przez co nastawiaja społeczeństwo przeciw tym krzyczącym hopakom i jednoczesnie przysparzają zwolenników Sralikotowi i innym pedałom. wystarczy go zagłuszyć.
Swego rodzaju podsumowanie od 3:10 , btw. świetna wstawka
3:35 wypierdalaj wypierdalaj
3:39 jeszcze Polska nie zginęła....
Niema to jak mordy darcie polskiego hymnu... ani postawy ani należytego szacunku, jeden głupszy od drugiego.
3:39 jeszcze Polska nie zginęła....
Niema to jak mordy darcie polskiego hymnu... ani postawy ani należytego szacunku, jeden głupszy od drugiego.
za pocisk lewactwa zawsze piwo
"tu chodza dzieci tez, gdzie jestesmy w oborze?"
co on pierdoli ten palikot, partia pedałow i pokrzywieńców i nagle jaki świętojebliwy nie przeklinać bo dzieci, hahahaah
i dobrze neich sie dzieciaki uczą od małego kogo i jak traktować !!!
Brawo Kielce ! dobrze żeście z kurwą pojechali
co on pierdoli ten palikot, partia pedałow i pokrzywieńców i nagle jaki świętojebliwy nie przeklinać bo dzieci, hahahaah
i dobrze neich sie dzieciaki uczą od małego kogo i jak traktować !!!
Brawo Kielce ! dobrze żeście z kurwą pojechali
Właśnie brakuje kogoś kto to wszystko poprowadzi. Mniej przeklinania i "niechcianych haseł" odniesie większy sukces niż wyzywanie od kurw i "raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę". Bardziej delikatnie trafi do większej ilości serc.
Hołota, banda idiotów, kretyni, debile !!!
Wieloma epitetami mógłbym jeszcze określić Palikota i jego "świtę".
Wieloma epitetami mógłbym jeszcze określić Palikota i jego "świtę".
Szmacie w 8.25, piekne BUKKAKE na pysk i jej jebane rajstopy KURWA! JAK MI SIE RUCHAC ZACHCIALO!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów