mieć własnego ojca świętego na posesji, największego z wielkich polaków zaraz po Wałęsie - bezcenne...
no chyba ze ktoś jest lepszym trollem robiąc postument na pokrywie z szamba. Wtedy wszystko nabiera nowej wymowy.
Jak typowy katol, za każdym razem jak ktoś wytknie ci coś pojebanego jedyna odpowiedź jaką znasz to, że to przecież normalne i że inni też robią coś podobnego.
Nie, kurwa, nie robią. Nawet ciapaci od Allaha mają wystarczająco dużo rozumu żeby nie wstawiać sobie do ogrodu figurki starego obrońcy pedofili
Właśnie wystąpił ostry incydent kałowy.
Jak typowy katol, za każdym razem jak ktoś wytknie ci coś pojebanego jedyna odpowiedź jaką znasz to, że to przecież normalne i że inni też robią coś podobnego.
Nie, kurwa, nie robią. Nawet ciapaci od Allaha mają wystarczająco dużo rozumu żeby nie wstawiać sobie do ogrodu figurki starego obrońcy pedofili
Typowa wypowiedź dzbana co w tematach okołoreligijnych każdego interlokutora wyzywa od katoli.
Kurwa, nie wiedziałem że jestem typowym katolem Weź ty się w łeb pierdolnij. Jak by to był pomnik jakiegoś geja, lenina, kulturysty czy aktora to też bym grzecznie napisał że chuj mnie obchodzą cudze ogródki.
Zrobiłeś literówkę podczas pisania "ależ oczywiście, proszę księdza, wezmę natychmiast do dupy i do mordy razem z całą moją rodziną"
Aha. Ładnie cie musiał jakiś klecha zerżnąć że masz takie fantazje
apierz srapierz ! Pedofilie w kościele tuszował wiec chuj mu w du