Słodziutkie delfiniątko przychodzi na świat
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ale sie skurwiel trzyma ;p aż go chciałem wyciągnąć przez mój monitor
śledź urodził się w 2:21
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
śledź urodził się w 2:21
Piwo, bo to pierwszy poród jaki widziałem, który nie wygląda obrzydliwie
No dobra, urodził się, ale widać że to jest jakieś 'oceanarium'. Jak wiadomo rekiny przyciąga krew to jak w czasie porodu wylatuje krew toż to rekin może wpierdolić (jak kolega wyżej napisał) śledzia. Wytłumaczy ktoś coś toś?
@up
czego ty kurwa nie rozumiesz? Sam sobie przecież odpisałeś na pytanie. Jeśli delfin rodzi w oceanie i ma pecha, bo akurat głodny rekin jest w pobliżu, to ma przejebane
czego ty kurwa nie rozumiesz? Sam sobie przecież odpisałeś na pytanie. Jeśli delfin rodzi w oceanie i ma pecha, bo akurat głodny rekin jest w pobliżu, to ma przejebane
Powiem jak zachwycony Włoch - inkredibile!
Parę litrów poleciało.
ale faza oglądać to w sobotni wieczór
malo brakowalo i by sie utopił
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów