18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Aw3s0m3 2017-07-24, 16:20 4
Skuter to nie motor, to bardziej taki pizdzik który tylko wkurwia. W dodatku wyciąga tyle co kolarzówka.
Zgłoś
k................x 2017-07-24, 17:13 3
Aw3s0m3 napisał/a:

Skuter to nie motor

racja, trzeba chyba być pizdunią intelektualną żeby tego nie móc pojąć. druga sprawa, że taki kibel z silnikiem 600ccm rozpędza się do ponad 150km/h, więc nie kazdy skuter to taki stereotypowy prykacz z blokadą na 40km/h.

jako anegdotkę powiem jeszcze, ze pierwszy skuter zaprojektował inzynier lotnictwa, którego motywacją była niechęć do motocykli.
Zgłoś
William_Joseph_Simmons 2017-07-24, 17:21 17
tak mi się skojarzyło
Zgłoś
RustyRat 2017-07-24, 17:22 2
kevlarx napisał/a:

jako anegdotkę powiem jeszcze, ze pierwszy skuter zaprojektował inzynier lotnictwa, którego motywacją była niechęć do motocykli.

ale za to lubił chodzić w sukienkach i zaprojektował pojazd pod siebie, żeby mu się wygodnie wsiadało
Zgłoś
~Velture 2017-07-24, 18:22 1
kevlarx napisał/a:

Jako anegdotkę powiem, że motocykl (wcześniej motorower) został zaprojektowany aby ludzie których nie stać na samochód mogli kupić tańszą alternatywę do własnego przemieszczania się.
Zgłoś
Absdef 2017-07-24, 18:32 4
Powtórzę stare, chińskie przysłowie:

"Skutery są dla chłopaków, którzy kochają motocykle i innych chłopaków".
Zgłoś
Goldi85 2017-07-24, 18:33 1
Ryj zdarty !! piwko !!
Zgłoś
k................x 2017-07-24, 19:17 1
@Velture
to że gardzisz użytkownikami jednośladów (biedakami kuhwa) to już wiemy, zapomniałeś podkreslic, że stać Cię na auto.
Zgłoś
~Velture 2017-07-24, 19:37 5
kevlarx napisał/a:

@Velture
to że gardzisz użytkownikami jednośladów (biedakami kuhwa) to już wiemy, zapomniałeś podkreslic, że stać Cię na auto.

Nie gardzę motocyklistami. Powtarzałem to wiele razy. Gardzę motopizdusiami.
Jeśli kogoś boli słowo "motopizda" znaczy, że jest motopizdą.
Jeździsz na motocyklu sobie? To sobie jedź i luz.
Zapierdalasz 200 po mieście? Robisz przygazówki w korku aby samochody się rozstąpiły niczym mojrzesz? Wpadasz w stojącą ciężarówkę? Jesteś motopizdą.

Różnica między motopizdunią a motocyklistą jest taka sama jak między czarnuchem a murzynem, kozojebem a muzułmaninem, cyganem a Rumunem, psem a policjantem, chujem a politykiem itd.
Zgłoś
e................s 2017-07-24, 19:44 2
Velture
nie bulwersuj się, bo zawału dostaniesz
ale fakt, ten gościo jest idiotą, a mówię to jako motocyklista
Zgłoś
k................x 2017-07-24, 20:53 2
@Velture
razi mnie motopizda ale wcale nie jestem motopizdą, razi mnie tez pedalarz, ciota, pedal, czarnuch, i wiele innych gdyz wulgaryzmy i wyzwiska sa obrazliwe i czlowiekowi cywilizowanemu nie przystoi tak sie wypowiadac - to domena ludzi ordynarnych i prymitywnych.
ukryta treść
polaczki i żydki mnie nie razi

poza tym to nie jest gosciu tylko dziecko (no tak tak, tutaj sie pisze gówniak, bo jak nie hejtujesz to jestes tutaj pizda) i robi to co robią dzieci - bawi się.
Zgłoś
~Velture 2017-07-24, 21:57 1
A mnie drażni "polaczki" "cebulaczki" itp. z ust Polaków.

Chcesz się dalej licytować?
Zgłoś
jedrzej152 2017-07-24, 22:21 2
@kevlarx co ty kurwa robisz na tym portalu? :o
Zgłoś
~kotka_w_piwnicy 2017-07-24, 22:52 1
Mam mieszane uczucia, niby motopizdeczka, ale ja bym się nie odważyła tak wariować, więc jakieś ryzyko podjął

Nieproporcjonalnie wiele
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem