Film obrazuje narodziny nowych osobników plemienia negro. Po trzech miesiącach od złożenia jaj w nasypie z gowna i piachu kształtują sie osobniki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ziggi napisał/a:
Tak głupi pojebie z sadola ,te Pany kopią minerały na nasze baterie.
„Pany” hahahahaha
Brakuje tylko sarumana gdzieś i armia gotowa
Film obrazuje zawał w prymitywnej kopalni kobaltu, by ekozj3by mogly pojeździć autkiem elektrycznym
-"ej, jeszcze majster tam został",
-"a chuj z nim, taki mądry jest, to sobie poradzi".
-Faaaaaajrant!
-"a chuj z nim, taki mądry jest, to sobie poradzi".
-Faaaaaajrant!
długo zastanawiałem się gdzie negroidy się lęgną , teraz już wiem, dzięki koleżko , piwo leci.
pierdolenie, włazili z jednej, wyłazili z drugiej strony a filmik nagrali dla beki
Są też już koparki na świecie. A że czarny tylko do tego się nadaje to już inna lekcja...
Folur napisał/a:
gdyby nie oni to byś nawet nie napisał tego durnego posta...chyba że patykiem w piasku, ignorancie
Gdyby nie my, to nie mieliby czego tam szukać. Nie zakłamuj historii. To nie dzięki murzynom jest technologia. Dzięki nim jest tylko tania siła robocza. 1000 roboli nie zastąpi 1 inżyniera.
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym skurwysynem w całej tej dolinie....
Bo widzicie, gówniaki: Oni kopią rudy metali żebyście mieli baterie w waszych Xiaomi i Ajfonach. Bo im mamusia nie podsuwa pod ryj obiadku i muszą zapierdalać za dolara dziennie żeby się najeść. Ale chuj was to obchodzi, liczy się beka z czarnuchów, nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów