Film obrazuje narodziny nowych osobników plemienia negro. Po trzech miesiącach od złożenia jaj w nasypie z gowna i piachu kształtują sie osobniki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
też mi to wygląda na kopalnie litu do baterii samochodów elektrycznych.
Hugo Dionizy Steinhaus
gdyby nie oni to byś nawet nie napisał tego durnego posta...chyba że patykiem w piasku, ignorancie
To tak jabky dziekowac koniom, że husaria rozpierdalała ruskich szwedów turków itd przez 2 wieki,
zamiast zasypywac to odkopywał
biały operator koparki na górze styrty miał przerwe pewnie
biały operator koparki na górze styrty miał przerwe pewnie
Folur napisał/a:
gdyby nie oni to byś nawet nie napisał tego durnego posta...chyba że patykiem w piasku, ignorancie
Nie każdy żyje z przyrośniętym telefonem do ręki.
Rodzą się jak orki w LOTR.
czytała Krystyna Czubówna
test4321 napisał/a:
To chyba dzięki ich pracy musk i inne cudaki zgarniają kolejne miliardy i mogą o sobie mówić eko.
Te pierwiastki leza w ziemi od miliardow lat i gdyby nie bialy czlowiek to lezalyby pewnie kolejne. Rachunek ekonomiczny mowi najwidoczniej, ze zatrudnienie 1000 negroidow wychodzi taniej, niz kupno jednej koparki, a dzieki tym wykopkom te negroidy sa w stanie wyzywic cale wioski (i niestety mnozyc sie).
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów