📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
hahaha dobrze skurwysynowi jedna srająca dupa mniej. Oby tak reszta padła.
macintosh napisał/a:
dobry pomysl aby tych skurwysynow sie pozbyc !!!
Zajebisty. Z dwojga złego wolę zostać osrany przez gołębia, niż przez jastrzębia.
Qwa czytam te wasze komentarze i aż serce rośnie jako sokolnikowi który właśnie w ten sposób definitywnie "przepłasza" te gówniaki. Zdrówko za wad ludziska!
Raz84, Zajmujesz się tym w celach hobbystycznych czy zawodowo?
Trudno jest takie zwierze utrzymać? Czy jak mam duży balkon w bloku to dam radę to ogarnąć?
Trudno jest takie zwierze utrzymać? Czy jak mam duży balkon w bloku to dam radę to ogarnąć?
Zawodowo. Na początek ogarnij jakieś książki. Wiedza to podstawa. Później kursy uprawnienia i jedziesz z tematem. Emma Ford Falconry art practise. Marek Cieślikowski Sokolnictwo na początek. Daruj se kursy robione przez firmy sokolnicze, skok na kase. Balkon odpada.
Art. 193. Kto wdziera się do cudzego domu, mieszkania, lokalu, pomieszczenia albo ogrodzonego terenu albo wbrew żądaniu osoby uprawnionej miejsca takiego nie opuszcza, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
No no, jaszczomp Ty to sobie teraz nagrabiłeś!
Bo to był karmnik dla jaszczompów.
Art. 193. Kto wdziera się do cudzego domu, mieszkania, lokalu, pomieszczenia albo ogrodzonego terenu albo wbrew żądaniu osoby uprawnionej miejsca takiego nie opuszcza, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
wrzuc filmik gdzie golab pakuje sie do miejscowki dla jastrzebia za co jest ukarany i jeszcze zasugeruj to w opisie, to ciemny lud nawet tego nie zrozumie. kurwa, to nie jest film davida lyncha tylko pierdolony filmik o jastrzebiu, jak mozna tu nie ogarnac fabuly
Przecież widać że to karmnik dla sokołów
Cytat:
Zajebisty. Z dwojga złego wolę zostać osrany przez gołębia, niż przez jastrzębia.
Na filmie jest sokół wędrowny i mało prawdopodobne, żeby Cię osrał. Natomiast pełno jest wszędzie na dworcach latających i srających szczurów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów