też tak kiedyś próbowałem, ale efekt był gorszy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
@up
Na YT chyba nie ma ale są wszystkie odcinki na kreskowka peel
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Na YT chyba nie ma ale są wszystkie odcinki na kreskowka peel
ale i tak to robiłem
Za filmowanie ekranu powinni wieszac.lubie ta kreskowke a jakosc jakby na papierze narysowane
fake- kalkowane
mam 24 lata, ogladałem wszystkie odcinki po 10 razy i mógłbym jeszcze oglądać ze 100..... boskie anime, całe moje dzieciństwo, pamiętam jak całe podwórko o 17 uciekało do domu włączyć rtl7 i oglądać dbz ehh aż się łezka w oku kręci...
Czy przypadkiem osoba podkładająca głos pod żółwia z anglojęzycznej wersji to nie ta sama co podkłada głos do mr. Mackey ( mkay) z South Park ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów