też tak kiedyś próbowałem, ale efekt był gorszy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
pamietamy [*]
Zajebiste jak zawsze niezmiennie od lat odległych. Dla super sajan zawsze piwo ^^ w końcu kiedyś każdy z nas sam chciał mieć taką moc i z siłą wykrzykiwać KA-ME-HA-ME-HA. Chociaż ja i tak wolałem Vegete ;p
Nie znoszę ludzi, którzy mają takie zdolności, gdy ja prostej kreski nawet nie narysuje ;/ Jednak szkoda, ze tylko tutaj Gohan walczył z Janembą.
Kurwa,jak teraz jeszcze to oglądam to mam ciarki.Legenda
kolega przedstawił cała fabułę w 1.5 minutowym filmiku
zawsze mnie wkurzal ten ich angielski dubbing, sztuczny i psuje klimat
episode trzeci i bez żadnej reklamy choć raz
naruto i inne gówna mogą się schować, DRAGON BALL FTW!
....................................................................................................................................................
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów