📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:48
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
kamerzyste należy nabić na pal.
To taki z pedałów, któremu wydaje się, że jak zrobi sobie brodę to będzie facetem...
@Halman zmień kamerzystę bo jest tak hujowy jak ty
Ja to nie wiem, dlaczego ci, którzy filmują, kiedy zaczyna się najciekawsze, spuszczają telefon w dół
marlonmalone napisał/a:
Ja to nie wiem, dlaczego ci, którzy filmują, kiedy zaczyna się najciekawsze, spuszczają telefon w dół
Mnie bardziej ciekawi czemu te wszystkie pojebane tiktocki są w super 8K ale jak coś się dzieje to wszyscy nagrywają 480p -.-
Zarejestruj napisał/a:
kamerzyste należy nabić na pal.
no sralman to akurat lubi sądząc po treściach które wrzuca, więc chętnie się nadzieje na Twój pal
Krak napisał/a:
To taki z pedałów, któremu wydaje się, że jak zrobi sobie brodę to będzie facetem...
no przecież takich lubisz, jak Twoja stara tylko z cipą na ryju
Holandia. Buhhhahahahaha
Kamerujący do piachu
Kamerujący do piachu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów