Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tyle że nie obsrywam gównem pociągów i elewacji jak afrykańska małpa
bo obsrywają Ciebie więc już masz dość gównianej roboty Helman, kogo chcesz oszukać podpsie.
bo obsrywają Ciebie więc już masz dość gównianej roboty Helman, kogo chcesz oszukać podpsie.
a kogo ty chcesz oszukać ? jesteście zwykłymi brudasami z zamazanymi ze strachu ryjami. Tak was szmaciarze powinni potraktować;
a kogo ty chcesz oszukać ? jesteście zwykłymi brudasami z zamazanymi ze strachu ryjami
nie no Helman geniusz pobiegnie ojebać bank bez maski z ryjem na wierzchu i dowodem przyklejonym spermą spaniela do czoła TY jesteś jednak bardziej zjebany niż myślałem.
nie no Helman geniusz pobiegnie ojebać bank bez maski z ryjem na wierzchu i dowodem przyklejonym spermą spaniela do czoła TY jesteś jednak bardziej zjebany niż myślałem.
nie muszę opierdalać banków i w przeciwieństwie do ciebie nie muszę sie ukrywać jak ostatni szmaciarz. I się nie produkuj bo to spływa po mnie jak woda po kaczce. Dobranoc.
w przeciwieństwie do ciebie nie muszę opierdlać banków i sie ukrywać jak ostatni szmaciarz.
ryju... ukrywasz się pod ksywką zaciągniętą częściowo od majonezu który niewątpliwie często lądował na twojej końskiej japie. Coś Ci się pazur stępił. Czyżby Ci się dekiel zagotował? będzie pasteryzowany helman
żeby chociaż te wrzuty na jakimś poziomie były... a tu bida z nędzą.. tyle lat w branży i nie pootrafi jakiegoś konkretu walnąc jeden z drugim... szkoda farby na takie rysyneczki dzieci z 5 klasy...
spać miałeś iść a że chuja się znasz to podkreślać mi nie musisz.
Banda zjebów którym nikt nie płaci nawet za puchy vs. typ którego murale sprzedają się za złoto.
Jeszcze im za puchy ma ktoś płacić? Ze śmiechu położyłbym sie na podłodze, ale zaniżyłbym się tym do twojego poziomu. Podaruję tego sobie
Nie no, co jak co, ale w tym temacie chyba tylko spierdolina umysłowa się z Halmanem nie zgodzi. Pierdolisz głupoty jak potłuczony. Szacunek robakom robiącym porutę reszcie. Jeszcze jakby robili kurewsko dobre tagi, to może takie akcje by mogły jakiś poklask wśród nas znaleźć. Problem w tym, że ziomeczki tagują jak szóstoklasiści... w sumie rzucić te puchy małpom i efekt podobny.
Niezależnie GDZIE smarują i KOMU, do tych gnojków powinno się strzelać ostrymi. Ewentualnie wstrzyknąć każdemu z nich do płuc zawartość kilku puszek farby.
oby tą cipę dorwał kiedyś,
choć fakt, gdyby to było estetyczne jak na filmie wkórwiłbym się znacznie mniej
kto jak kto, ale TY wiesz jak to jest być debilem tutaj.
No to masz opinię kogoś, kogo sam uznałeś za eksperta.
Oddal się pospiesznie w kierunku głębokich doznań analnych.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów