Jak w temacie. Film trafił na wykop przez co tamtejsze dziady strasznie spruły się w komentarzach i nie doceniły. Tu wierzę też go zgnoicie, ale po Sadolowemu. Jeśli lubisz jak nasi za 1939 niszczą Berlin, wbij tam łapkę w górę. Aha i najważniejsze, tak to jest wandalizm. To sadol, nie kółko różańcowe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chłopaki latają malują pociągi a połowa pseudo sadoli tutaj ma ból dupy że jakiś gnój z osiedla napisał JP na scianie
Nie ma większego wandalizmu jak piękny artystyczny mural pobazgrany przez jakiegoś chujka.
Ja uwielbiam graffiti ale takie bardziej artystyczne które coś przedstawia.
Choć same fantazyjne literki jeśli są namalowane starannie i stanowią ciekawą kolorystyczną kompozycję też od biedy ujdą.
Chuj w dupę wszystkim wandalom którzy którzy biorą się za coś czego nie potrafią i szpecą przestrzeń publiczną zamiast upiększać.
Komentarz z linkiem do gigantycznej kolekcji własnych zdjęć murali i graffiti zostawiłem-im na YT gdyż na tym portalu linka nie da się podać .
Ja uwielbiam graffiti ale takie bardziej artystyczne które coś przedstawia.
Choć same fantazyjne literki jeśli są namalowane starannie i stanowią ciekawą kolorystyczną kompozycję też od biedy ujdą.
Chuj w dupę wszystkim wandalom którzy którzy biorą się za coś czego nie potrafią i szpecą przestrzeń publiczną zamiast upiększać.
Komentarz z linkiem do gigantycznej kolekcji własnych zdjęć murali i graffiti zostawiłem-im na YT gdyż na tym portalu linka nie da się podać .
Miałbym więcej frajdy z wypierdolenia wszystkich szyb w składzie niż z malowania.
Te jebane PUF to widzę wszędzie w Warszawie. Kiedyś go złapią, mam nadzieję.
Te jebane PUF to widzę wszędzie w Warszawie. Kiedyś go złapią, mam nadzieję.
nebelwerfer napisał/a:
ryju... ukrywasz się pod ksywką zaciągniętą częściowo od majonezu
Tyle w życiu przeczytałeś ? Etykietę na majonezie ?
Banda zjebów bez talentu i jeszcze gołąby sobie ideologię dorabiają.
OpenStreetMaps napisał/a:
Raczej ten chuj w dupę wszystkim tym, którzy bez pozwolenia właściciela smarują jego własność. Nawet gdyby to był Da Vinci, to też bez pozwolenia chuj mu na grób.
19 piw w parę godzin plus w chuj wpisów (hejtujących czy nie był ruch) i ktoś to wrzuca do sucharów? wy kurwy, a ten zjebany żart w poczekalni ile wisiał? 2 dni? Zmieńcie nazwę z sadistic na kaczistik.
nebelwerfer napisał/a:
spać miałeś iść a że chuja się znasz to podkreślać mi nie musisz.
ja nic nie muszę, ale ty jeśli byłeś jednym z tych malujących to raczej powinieneś wpisać sobie "wholecar graffiti" i popatrzeć jak wyglądają wrzuty z klasa na poziomie, już nawet nie mówie światowym, ale na poziomie, bo te wasze to straszna lipa, zero kreatywności, zero stylu.
nebelwerfer napisał/a:
19 piw w parę godzin plus w chuj wpisów (hejtujących czy nie był ruch) i ktoś to wrzuca do sucharów? wy kurwy, a ten zjebany żart w poczekalni ile wisiał? 2 dni? Zmieńcie nazwę z sadistic na kaczistik.
Dupa piecze, że twój cwelowski filmik został zjebany po całości?
I bardzo dobrze ma piec.
Zaproś swoich niedorozwiniętych kolegów i zwalcie sobie konia do tych bochomazów.
fatalne graffiti lepiej malują dzieci w przedszkolu pozatym mam nadzieje, że kiedyś wam farba te glupie ryje wymaluja i traficie na harda
Nie wiem kto jest większą spierdoliną, typ który ma życiową misję srania sprajem po pociągach czy banda kretynów tutaj, dorabiających do tego jakąś głęboką filozofię....
Spoko mnie się tam podoba. Tylko nie jakieś kurwa Lech sra w kuchni czy KSG pany... Eko_One
To jest subkultura graficiarzy, zostawcie ich w spokoju niech sobie robią co chcą, nie wiem czemu to trafia na sadola ? W Niemczech jest grupa nazywa się 1UP i nabija miliony wyświetleń a w Polsce grupa z bdg a dokładnie jeden z raperów somp wali wrzuty i od razu robicie drame ?
Chcesz się zemścić za 1939 rok?
Ok - idź nasraj na grób tego lewackiego kretyna który do tego doprowadził.
Tylko nie obsarj "Kasztanki" bo ten koń miał więcej rozumu, niż kretyn który na niej jeździł.
Ok - idź nasraj na grób tego lewackiego kretyna który do tego doprowadził.
Tylko nie obsarj "Kasztanki" bo ten koń miał więcej rozumu, niż kretyn który na niej jeździł.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów