Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
każdy ma swojego bohatera...
a widać, że Polacy nie znają swojej historii, nawet tej kłamliwej z podręczników...- oprócz tego wydarzenia - rzezi Wołyńskiej
może nam nasi przywódcy szykują kolejną wojnę, rzeź ?
propaganda nadal miesza ludziom w głowach...uważajcie
Ciekawe która ruska kurwa spod znaku wideł i siekiery, pierwsza się zesra...
Widłąmi i siekierami to banderowwcy operowali. Upośledzenie psychiczne level hard, aby na same wspomnienie o upa i banderze doszukiwać się ruskiej "inicjatywy"
O nie, gloryfikowanie nacjonalistycznych zbrodniarzy 2137.
Spoiler alert, większość krajów to robi.
W ogóle historia to zabawny temat. Jeśli zacznie się czytać życiorysy i dokonania bohaterów, to bardzo często okazuje się że są to gwałciciele, zbrodniarze, aferzyści, zamordyści, i tak dalej i tak dalej. A im dalej wstecz w historii, tym łatwiej takiej osoby było dojść do wysokiego stanowiska i tam robić z siebie bohaterem.
Właściwie standardem jest to, że wystarczy zrobić jedną medialną rzecz, nawet może być to tylko śmierć i nagle zostaje się wielkim bohaterem.
Coś jak nasz Janek.
Widłąmi i siekierami to banderowwcy operowali. Upośledzenie psychiczne level hard, aby na same wspomnienie o upa i banderze doszukiwać się ruskiej "inicjatywy"
Co za mózg
Ach, pardon. Wiem, co gorsze! Że to jeszcze nie gnije w sucharach, bo jedna luźna szparka z drugą nie poszła do proktologa!
Co za mózg
Jakoś mmie nie dziwi, że nie jesteś w stanie wydusić z siebie żadnego agrumentu (choć 2 komenty napisałeś) Tępa propaganda,....na nic innego cię nie stać ,w obliczu faktów.
Jakoś mmie nie dziwi, że nie jesteś w stanie wydusić z siebie żadnego agrumentu (choć 2 komenty napisałeś) Tępa propaganda,....na nic innego cię nie stać ,w obliczu faktów.
Dobra; prawdziwe ruskie zamieszkują tereny tzw. przez niektórych obecnej ukrainy, a to, że moskale nazwali się rosjanami, to nie znaczy, że mam nazywać ich ruskami, tak jak robią to sadolowi kochankowie bandery (nie wiedząc, że piszą o swoich).
...porozmawiajmy o wojnie polsko-ukraińskiej która się odbyła 100 lat temu, potem jak Polacy pacyfikowali Ukraińców i jak Ukraińcy się "zemścili" Wołyniem - a wszystko dzięki Piłsudskiemu...
każdy ma swojego bohatera...
a widać, że Polacy nie znają swojej historii, nawet tej kłamliwej z podręczników...- oprócz tego wydarzenia - rzezi Wołyńskiej
może nam nasi przywódcy szykują kolejną wojnę, rzeź ?
propaganda nadal miesza ludziom w głowach...uważajcie
Ale to my dzisiaj płacimy na nich miliardy, które pis wyciąga z naszych kieszeni, a oni na każdym kroku nadal plują nam w twarz politycznie, historycznie, gospodarczo itd. skoro chcesz rozmawiać o historii, to najpierw spójrz na teraźniejszość. Chcesz zakazać Polakom pamięci o rzezi wołyńslkich kobiet , dzieci i starców, bo młodzi Polacy walczyli wólczas na większości frontów 2 woj.św.?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów