Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co krzyczeli na Majdanie?
Skandowali 'Polska - Polska'…
Media mówią o patoli która niszczy Polskie groby... a widzieliście w Polskich mediach takie obrazki?
Nie mówię, że Polsko-Ukraińska historia jest prosta, ale albo możemy gryźć się po kostkach ku uciesze np. Rosji, albo możemy myśleć o przyszłości.
Więc niech się pierdoli każdy, kto chcę mnie za swojego brata uważać... brata nigdy nie miałem i mieć nie będę...
lepiej miejcie na oku to co u was się zaczyna. "
Narodowcy każdego kraju to zjeby. Popatrzcie na nasze ONRy, Ruch Narodowy i inne gówna
Potrafisz podać nazwisko chociaż jednego członka tych grup, że tak pierdolisz?
Ukrainy już nie ma.
Więc możemy się tylko pośmiać
Zdecydowanie można się pośmiać, ale z matołków, którzy pierdolą takie farmazony jak Ty
Balcerek racej..
Ukraińcy to taka swołocz, że lepiej nie zaczynać tematu nawet.
Pomijając banderowców i te takie tematy- historia naszego narodu, wyryta w sercach i duszach naszych przodków mówi jasno [jak Księga Ulicy prawie]- najgorszy sadysta i okrutnik to Ukrainiec.
Rozmawiałem kiedyś ze starymi ludźmi [dwie wdowy] z polskiej wsi. Panie pamiętały zły czas II wojny. I mówiły - przyszedł partyzant- zabrał kury i mąkę, czasem ruchnął jakąś młódkę; przyszedł niemiec - zabił chłopów i spalił wieś. Przyszedł ruski - zabił chłopów, zgwałcił babę, ukradł co się dało. A jak przyszedł Ukrainiec [jakąś nawet specjalną nazwę na nich miały, niestety nie pamiętam już] - zabił chłopów, spalił wieś, wyruchał baby,wyruchał i wymęczył dzieci i zwierzęta, spalił i zniszczył, co się dało. Potem to wyruchane towarzystwo chlastał na kawałki i straszne rzeczy z trupami robił.
Pamiętajcie - to nigdy nie byli i nie będą nasi bracia, w najmniejszym nawet stopniu.
@up
Balcerek racej..
Ukraińcy to taka swołocz, że lepiej nie zaczynać tematu nawet.
Pomijając banderowców i te takie tematy- historia naszego narodu, wyryta w sercach i duszach naszych przodków mówi jasno [jak Księga Ulicy prawie]- najgorszy sadysta i okrutnik to Ukrainiec.
Rozmawiałem kiedyś ze starymi ludźmi [dwie wdowy] z polskiej wsi. Panie pamiętały zły czas II wojny. I mówiły - przyszedł partyzant- zabrał kury i mąkę, czasem ruchnął jakąś młódkę; przyszedł niemiec - zabił chłopów i spalił wieś. Przyszedł ruski - zabił chłopów, zgwałcił babę, ukradł co się dało. A jak przyszedł Ukrainiec [jakąś nawet specjalną nazwę na nich miały, niestety nie pamiętam już] - zabił chłopów, spalił wieś, wyruchał baby,wyruchał i wymęczył dzieci i zwierzęta, spalił i zniszczył, co się dało. Potem to wyruchane towarzystwo chlastał na kawałki i straszne rzeczy z trupami robił.
Pamiętajcie - to nigdy nie byli i nie będą nasi bracia, w najmniejszym nawet stopniu.
Zamiast słuchać starych ludzi i czytać sebixowe portale, polecam przejechać się na Ukrainę i porozmawiać ze zwykłymi ludźmi (nawet po angielsku idzie z młodymi pogadać). Się kurwa bardzo mocno zdziwisz, bo to ludzie bardziej uprzejmi i pomocni nawet dla Polaków niż Polacy sami dla siebie. Więc Ty i cała reszta mentalnych zaścianków - pojedźcie, zobaczcie, porozmawiajcie i skończcie pierdolić farmazony.
P.s. Kiedyś jeden Polak ukradł mi rower - ci Polacy to jednak kurwy i złodzieje
A może ten rower to Ukraina była i sam pojechał do domu?
P.s. Kiedyś jeden Polak ukradł mi rower - ci Polacy to jednak kurwy i złodzieje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów