📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebac zydowkich smieci
Manolito666 napisał/a:
I te nowotwory uczą nas tolerancji...
No akurat od żydów to nie tylko my ale i cały zachód tolerancji się powinien uczyć zwłaszcza tej wobec przedstawicieli obcych religii...
Wujek Adolf za szybko odszedł, nie zdążył zrobić czystki całkowitej
Ale ze sobie frędzel napój kupił, to nie wierzę. Że mu nie szkoda było, przecież woda tańsza i też gasi pragnienie
Już wcześniej podawano takie filmiki wycięte z kontekstu, pewnie Velture znowu dał się w chuja zrobić
darek1234 napisał/a:
Już wcześniej podawano takie filmiki wycięte z kontekstu, pewnie Velture znowu dał się w chuja zrobić
Już bardziej wyraźnie nie mogłeś pokazać kto ci płaci za te antypolskie wpisy.
A powinno być tak:
nowynick napisał/a:
No akurat od żydów to nie tylko my ale i cały zachód tolerancji się powinien uczyć zwłaszcza tej wobec przedstawicieli obcych religii...
Oni sie izolują od wszystkich w swoim stworzonym kraju ale wszędzie na świecie innym mówią aby brali do siebie wszystko jak leci.
Jarosławkaczyński napisał/a:
Wujek Adolf za szybko odszedł, nie zdążył zrobić czystki całkowitej
~Velture napisał/a:
Oni sie izolują od wszystkich w swoim stworzonym kraju ale wszędzie na świecie innym mówią aby brali do siebie wszystko jak leci.
No i o tym była mowa!
nowynick napisał/a:
On mowi o hipokryzji i subwersji Pejsow....nie o polityce izraela tylko o tym co ich media promuja na zachodzie zeby go oslabic i kontrolowac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów