📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
wojciech1234 napisał/a:
Zależy do kogo on to mówił. Jeżeli do pelnoletniej kobiety to jest po prostu normalnym facetem który lubi poświntuszyć. Zresztą nie znacie się. Wiele kobiet tylko udaje grzeczne i zacofane a jak przychodzi co do czego to w łóżku są wulkanem sexu i mają lepsze pomysły od mężczyzn.
Co ty nie powiesz...No kurwa normalnie naczelny seksuolog 4 RP. Prawda kurwa objawiona
Prowokacja gówno gazety wyborczej
Akcja się dopiero rozwija bo okazuje się ze dewiant wysyłał zdjęcia kutacha innym babom a przy okazji chadzał na pedalskie orgie do biskupa
Ach ci polscy przewodnicy moralni.
Znowu się okazało wilk prawi morały owieczkom
Ale jak widać mimo odkrycia kolejnego zwyrodnialca w kościelnych szeregach cały czas jest grono stojące murem przed ta odrażająca banda zboczeńców
Dopiero co była afera z krakowskimi czarodziejami co zaprosili na parafie młodociane kurwy a tu kolejna fantastyczna historia
Ach ci polscy przewodnicy moralni.
Znowu się okazało wilk prawi morały owieczkom
Ale jak widać mimo odkrycia kolejnego zwyrodnialca w kościelnych szeregach cały czas jest grono stojące murem przed ta odrażająca banda zboczeńców
Dopiero co była afera z krakowskimi czarodziejami co zaprosili na parafie młodociane kurwy a tu kolejna fantastyczna historia
tu potrzebny jest odwrócony egzorcyzm, to szatan musi wypędzić księdza z małego dziecka
Wystarczy wydrukować parę ulotek z linkem do tego filmu z podpisem jakimś kontrowersyjnym w miejscowości gdzie jest ten ksiądz i wtedy będzie się działo.
Kędzior napisał/a:
wyborcza pl. - dziękuje za uwagę, tyle w temacie.
Aha. Ta sama niedobra wyborcza, która nagłaśniała przypadki gwałcenia dzieci przez księży, które potem okazały się faktem, prawda?
Ratel303 napisał/a:
to gówno co widzimy to po pierwsze wyjęte z kontekstu, po drugie czy ktoś sprawdził czy to klecha, po trzecie najwieksza kurwa wyborcza to zapodaje tak że... .
Tak, klecha. Znany z publicznej telewizji klecha. Ty oczywiście wymyślisz każdy możliwy wykręt, żeby dalej im wierzyć.
ParaDeLux napisał/a:
Prowokacja gówno gazety wyborczej
Na doniesienia o gwałceniu dzieci przez księży też kwiczałeś, że to "prowokacja wyborczej"? A potem się okazało, że to prawda.
Byłem ciekaw, czy znajdą się ogłupione w kościółku lemingi, które zaczną kwiczeć, że to "atak na kościół", "wyrwane z kontekstu", "prowokacja", itp. debilizmy i oczywiście się nie zawiodłem Jak sobie trzeba dać wyprać mózg, żeby wymyślać każdą możliwą brednię, byle tylko dalej wierzyć w "dobry kościółek"?
Tania sensacja dla tępej masy.
Kościół jak zwykle stanął na wysokości zadania gdyż wiedział, że nauki przedmałżeńskie najlepiej powierzyć w ręce doświadczonej kadry.
akurat moge wam powiedziec ze to zadna prowokacja bo sytuacja naprawde miala miejsce. Zawieszony jakis rzecznik czy cus w ten desen za intymne rozmowy z jakas kobieta. KOBIETA
jestem za tym, zeby zniesc z ksiezy obowiazek celibatu...niech se rucha ile wlezie jak normalny facet jesli chce-a jak nie to niech zyje w celibacie. Ale od dzieci to wara
chyba ostatni papiez cos o tym napominam. Myslke, ze nie zlikwidowalo by to pedofilii, ale mocno ograniczylo.
+takie nagrania nie byly by kontrowersyjne
jestem za tym, zeby zniesc z ksiezy obowiazek celibatu...niech se rucha ile wlezie jak normalny facet jesli chce-a jak nie to niech zyje w celibacie. Ale od dzieci to wara
chyba ostatni papiez cos o tym napominam. Myslke, ze nie zlikwidowalo by to pedofilii, ale mocno ograniczylo.
+takie nagrania nie byly by kontrowersyjne
Wyzimlak napisał/a:
Tania sensacja dla tępej masy.
Masz na myśli masę ujadającą w obronie "dobrego kościółka"?
Ciekawe ilu "prawa kom" zapodawał nasienie prosto do ryja.
Wyborcza.pl żydowska gazeta dla Polaków, ogarnięci zrozumieją
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów