📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
co za skurwysyn zajebalbym wlasnorecznie
i nie piszcie mi tutaj, ze to wina systemu itp
ze nie moze miec zony czy dzieci
to nie tu jest problem
"normalny" ksiadz i tak sobie znajdzie jakas kurwe albo kobite na boku
i wybuduje jej chate i bedzie mial gdzie spuscic z krzyza i dzieci wychowac oplacic
no taka religie mama w Polsce
a tu zwyrol do kwadratu
do utylizacji
to nie tu jest problem
i wybuduje jej chate i bedzie mial gdzie spuscic z krzyza i dzieci wychowac oplacic
a tu zwyrol do kwadratu
do utylizacji
On mówi do Halmana ?
benqu napisał/a:
co za skurwysyn zajebalbym wlasnorecznie
to nie tu jest problem
a tu zwyrol do kwadratu
do utylizacji
Szatan go opetał , tyle pieknych kobiet w Polsce : D
Co się kurwa dzieje z tym kościołem... przecież ten jebany zboczeniec zwraca się do NIEJ. Nie ważne - dziewczyny, kobiety, dziewczynki, ale do NIEJ kurwa. Ministrantom za zakrystii dupy stygną, a zboczona świnia w chuja tnie.
edit: skoro to Białystok, to poprawka - nie "do niej", tylko "dla jej", szanowne państwo, moi kochani.
edit: skoro to Białystok, to poprawka - nie "do niej", tylko "dla jej", szanowne państwo, moi kochani.
KapejloneK napisał/a:
Co się kurwa dzieje z tym kościołem... przecież ten jebany zboczeniec zwraca się do . Nie ważne - dziewczyny, kobiety, dziewczynki, ale do kurwa. Ministrantom za zakrystii dupy stygną, a zboczona świnia w chuja tnie.
Nic szczegółnego się nie dzieje, ani nie zmienia. To tylko znak, że internet musi w końcu jebnąć raz a dobrze, żeby jeden pojeb z drugim nie mieli do niego dostępu, a kolejni nie muslieli oglądąć i bulwersować się/wkurwiać tym co wstawią. Zboki i kretyni byli wszędzie od zawsze tylko nie mieli narzędzia do upubliczniania się.
Na pewno zobaczymy ten materiał w wieczornym wiadomościach na TVP 1
Ja pie......
Ile razy oni jeszcze sobie strzelą w stopę?
Wstąpiłem do kościoła w wieku 8 lat, wystąpiłem w wieku 16 lat. Jestem wdzięczny młodemu sobie za tę decyzję.
Ile razy oni jeszcze sobie strzelą w stopę?
Wstąpiłem do kościoła w wieku 8 lat, wystąpiłem w wieku 16 lat. Jestem wdzięczny młodemu sobie za tę decyzję.
Zawsze mówię czy to czarne czy lgbt jedni i drudzy to banda degeneratów i chorych skurwysynów... Jednych i drugich gdyby się wytruło świat byłby lepszy... Czarni jebani, degeneraci, pedofile, hipokryci, pedały, żerujący na ludziach,a lgbt to degeneraci, pedofile, hipokryci, faszyści, zasłaniający sie ideologia lgbt i wmuszajacy jakies pojebane własne wizje swiata również "ciągnąc" kase od postepowych wypranych półgłówków... Przecież te dwie grupy to pasożyty, bliźniacze nowotwory...
Lobo24 napisał/a:
Dlatego właśnie tych pojebów krzyżowano.
Nie krzyżowano tylko byli nabicie na pal, a że utrwaliło się krzyżowanie to dzięki biadoleniu kościoła.
Halmana na PAL!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów