📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
smiechychichy napisał/a:
Ja pie......
Ile razy oni jeszcze sobie strzelą w stopę?
Wstąpiłem do kościoła w wieku 8 lat, wystąpiłem w wieku 16 lat. Jestem wdzięczny młodemu sobie za tę decyzję.
Czyli złożyłeś akt apostazji w wieku 16 lat? nie mogłeś wiec chuja zrobiłeś a nie wystąpiłeś. Jesteś tam w papierach.
Kurwa poza tym znów to podlasssjjjeee hahahhahahaha
Kurde podnieciłem się
baronturbina napisał/a:
Czyli złożyłeś akt apostazji w wieku 16 lat? nie mogłeś wiec chuja zrobiłeś a nie wystąpiłeś. Jesteś tam w papierach.
Kurwa poza tym znów to podlasssjjjeee hahahhahahaha
Nie zrozumiałeś. On wstąpił do kościoła gdy miał 8 lat, i przez 8 lat był tam przetrzymywany. Gdy sypnął mu się wąs, to go wypuścili, bo stał się stary i nieapetyczny.
Dawajcie więcej filmików księdza, trzeba go przekazać dalej
Zbysław napisał/a:
On mówi do Halmana ?
Bardziej do Flodzi,
p47 napisał/a:
on mieszka w bialym? poda ktos nr domu?
Szkolna 17
Typowy Polski ksiądz , 99% jest takich
Kurwa dobry wariat. może chodzi mu o Rafalale czy tam innego pokemona.
@Marian_Koniuszko
I akurat ten obraz papieża JP II i ten wzrok jego mówi takie masz przejebane kolego/koleżanko
I akurat ten obraz papieża JP II i ten wzrok jego mówi takie masz przejebane kolego/koleżanko
Ksiądz = pedofil = dewiant. W 99%. Pozostały 1% tylko potwierdza tę regułę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów