18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Nasienie
Sergio91 • 2022-07-16, 16:23
Ksiądz z Białegostoku, gwiazda programu katolickiego dla dzieci Ziarno.

Zgłoś
1bolek1 2022-07-16, 19:26
jakaś prowokacja dla atencji i rozgłosu
Zgłoś
p47 2022-07-16, 19:35 1
radek225 napisał/a:

Bardziej do Flodzi,
Szkolna 17

radek225 napisał/a:

Bardziej do Flodzi,
Szkolna 17

masz jeszcze jakies glupie pomysly? chcesz zobaczyc hard to namierz go poprzez smak sera spod napleta. mi sie za bardzo zyc nie chce to sie nim zajme chociaz.
Zgłoś
psotna_cipka 2022-07-16, 19:36 12
Znalazł sobie kobietę, klimacik bdsm, coś nie pykło i depeczka się mści upubliczniając materiał.
Zgłoś
silenko 2022-07-16, 19:47 1
Gdzieś jest więcej tych filmów i zdjęć z nim? Na portalach piszą o wielu nagraniach.
Zgłoś
TorkilKoval 2022-07-16, 19:57
Lobo24 napisał/a:

Dlatego właśnie tych pojebów krzyżowano.

dlaczego konkretnie? z ciekawości pytam.
Zgłoś
Wiewór 2022-07-16, 20:08 5
Ależ nic się nie stało. Co tam ze mamy kolejny przypadek księdza zwyrola
Polaczki i tak jutro tłumnie rusza do kościołów wrzucać kasę do kapelusza i wysłuchiwać morałów od takich typów
Zgłoś
Infiniti09 2022-07-16, 20:18 4
jeszcze jakieś członki bronią zwyrola xD podobno program Ziarno w TVP chcą specjalnie dla księcia przemianować na NASIENIE
Zgłoś
Ratel303 2022-07-16, 20:58 4
Pedofilów trzeba zabijać ale to gówno co widzimy to po pierwsze wyjęte z kontekstu, po drugie czy ktoś sprawdził czy to klecha, po trzecie najwieksza kurwa wyborcza to zapodaje tak że... .
Zgłoś
sothis 2022-07-16, 21:00 1
p47 napisał/a:

masz jeszcze jakies glupie pomysly? chcesz zobaczyc hard to namierz go poprzez smak sera spod napleta. mi sie za bardzo zyc nie chce to sie nim zajme chociaz.

To nie pisz takich rzeczy w sieci.
Druga sprawa.... Bo nie chce mi się tego gówna nawet obejrzeć, on przypadkiem nie swojej kobitce cos w klimatach bdsm proponuje?
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2022-07-16, 21:08 6
Dla zainteresowanych cały artykuł na temat powyższego zdarzenia:

Zgłoś
lewczaja 2022-07-16, 21:09 1
Mam nadzieje, że chuju będziesz cierpiał w celi. Tfu na takich skurwysynów!
Zgłoś
smiechychichy 2022-07-16, 21:18 1
baronturbina napisał/a:

Czyli złożyłeś akt apostazji w wieku 16 lat? nie mogłeś wiec chuja zrobiłeś a nie wystąpiłeś. Jesteś tam w papierach.
Kurwa poza tym znów to podlasssjjjeee hahahhahahaha

Nie złożyłem. Masz racje. Kto o tym myśli mając 16 lat.
Dla mnie kościół nie istnieje. Jeśli ja istnieje dla nich to ich problem..
Mam prawo się mylić, popraw mnie jeśli nie wypisanie będzie dla mnie nie korzystne w przyszłości.
Zgłoś
p47 2022-07-16, 21:27
NAMIARY PROSZE NA NIEGO. zabije jego i siebie. bedzie na harda material
Zgłoś
radek225 2022-07-16, 21:34
p47 napisał/a:

Co!??!!??
Zgłoś
pipi71 2022-07-16, 21:36 1
to wina tuska:)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem