📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
radek225 napisał/a:
Bardziej do Flodzi,
Szkolna 17
radek225 napisał/a:
Bardziej do Flodzi,
Szkolna 17
masz jeszcze jakies glupie pomysly? chcesz zobaczyc hard to namierz go poprzez smak sera spod napleta. mi sie za bardzo zyc nie chce to sie nim zajme chociaz.
Znalazł sobie kobietę, klimacik bdsm, coś nie pykło i depeczka się mści upubliczniając materiał.
Gdzieś jest więcej tych filmów i zdjęć z nim? Na portalach piszą o wielu nagraniach.
Lobo24 napisał/a:
Dlatego właśnie tych pojebów krzyżowano.
dlaczego konkretnie? z ciekawości pytam.
Ależ nic się nie stało. Co tam ze mamy kolejny przypadek księdza zwyrola
Polaczki i tak jutro tłumnie rusza do kościołów wrzucać kasę do kapelusza i wysłuchiwać morałów od takich typów
Polaczki i tak jutro tłumnie rusza do kościołów wrzucać kasę do kapelusza i wysłuchiwać morałów od takich typów
jeszcze jakieś członki bronią zwyrola xD podobno program Ziarno w TVP chcą specjalnie dla księcia przemianować na NASIENIE
Pedofilów trzeba zabijać ale to gówno co widzimy to po pierwsze wyjęte z kontekstu, po drugie czy ktoś sprawdził czy to klecha, po trzecie najwieksza kurwa wyborcza to zapodaje tak że... .
p47 napisał/a:
masz jeszcze jakies glupie pomysly? chcesz zobaczyc hard to namierz go poprzez smak sera spod napleta. mi sie za bardzo zyc nie chce to sie nim zajme chociaz.
To nie pisz takich rzeczy w sieci.
Druga sprawa.... Bo nie chce mi się tego gówna nawet obejrzeć, on przypadkiem nie swojej kobitce cos w klimatach bdsm proponuje?
Mam nadzieje, że chuju będziesz cierpiał w celi. Tfu na takich skurwysynów!
baronturbina napisał/a:
Czyli złożyłeś akt apostazji w wieku 16 lat? nie mogłeś wiec chuja zrobiłeś a nie wystąpiłeś. Jesteś tam w papierach.
Kurwa poza tym znów to podlasssjjjeee hahahhahahaha
Nie złożyłem. Masz racje. Kto o tym myśli mając 16 lat.
Dla mnie kościół nie istnieje. Jeśli ja istnieje dla nich to ich problem..
Mam prawo się mylić, popraw mnie jeśli nie wypisanie będzie dla mnie nie korzystne w przyszłości.
p47 napisał/a:
Co!??!!??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów