Pani wojująca weganka twierdziła, że ją YT dyskryminuje, filtruje i, że jej dochody z kanału spadały. Zaatakowała siedzibę YT raniąc kilka osób i palnęła sobie w łeb. A co prezentowała sobą ta pani na tym swoim kanale poniżej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dodam do ulubionych na wszelki wypadek, jakby mi do glowy przyszla ochota na odstawienie mięsa...
huj ruchał bym ..nawet cyc ma, mózgu już brak ale i tak bym ruchał
w sumie dobrze, że nie żyje
ależ ona była chora
Youtube to niezła mafia jest, jak jakiś kanał jest w jakikolwiek sposób niepoprawny to po cichu cofają pozytywne oceny i subskrypcje użytkowników, o przychodach z reklam nie wspomnę. Ziomki z taofledermaus mają z tym problemy bo pizdusie uznały elaborację amunicji za niepoprawną. Właściwie to jest to takie narzędzie do lewaczenia społeczeństwa.
Kobieta nawet zamachu dobrze nie przeprowadzi...
nie te warzywka i za dużo liści
Pochodzila z Iranu i jedno ze zrodel twierdzi, ze to transeksualista.
"W Islamskiej Republice Iranu kilkaset osób rocznie poddaje się operacji zmiany płci. Całkowicie legalnie i częściowo za państwowe pieniądze."
zrodlo:
wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,11835137,W_Iranie_latwiej_byc_...
Nie ważne co prezentowała... Youtube robi takie rzeczy jak cenzura ideologiczna, skracanie zasięgów, odcinanie płatności za filmy a wszystko to w ramach walki ze wszystkim co nie zgadza się z lewicową ideologią.
faktycznie, wygląda jak umalowana ciota
Co ja pacze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów