Pani wojująca weganka twierdziła, że ją YT dyskryminuje, filtruje i, że jej dochody z kanału spadały. Zaatakowała siedzibę YT raniąc kilka osób i palnęła sobie w łeb. A co prezentowała sobą ta pani na tym swoim kanale poniżej.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ktoś gdzieś dobrze napisal że brak "kiełbasy" potrafi namieszać w głowie
Czekałem na chwilę, gdy strzela sobie w ten pusty łeb
Dziwne że zgineła, wszak nie strzeliła sobie w niezbedny do zycia organ.
P.S. czy to nie czasem jakis trans? Wygląda jak cpun z galeri mokotowskiej.
P.S. czy to nie czasem jakis trans? Wygląda jak cpun z galeri mokotowskiej.
weganka ciapatka normalnie kumulacja, dziwią mnie wasze zdziwienia
moim zdaniem to ze sama sie odstrzeliła to najlepsze rozwiązenie jakie może być tylko nie rozumiem skoro nikogo nie zastrzelila czemu wychodziła z domu i robiła zamieszanie mogła to zrobić u sibeie....
od zdarzenia jej oglądalność wzrosła <brawo>
YT nie ma komu zapłacić...
YT nie ma komu zapłacić...
YT i Fejsbuczek zamiast banować za "mowę nienawiści" w stylu "pedał" czy "jestem biały i jestem z tego dumny" powinny ogarnąć systemy wyłapujące takich pojebów i posyłać info do odpowiednich służb w celu stałego nadzoru tak na wszelki wypadek.
osbek napisał/a:
YT i Fejsbuczek zamiast banować za "mowę nienawiści" w stylu "pedał" czy "jestem biały i jestem z tego dumny" powinny ogarnąć systemy wyłapujące takich pojebów i posyłać info do odpowiednich służb w celu stałego nadzoru tak na wszelki wypadek.
Te kanały to nie tylko stała rekrutownia wojowników ISIS, ale siedlisko wszelkiego możliwego zjebania. Wpisujac fraze królewna śnieżka po pewnym czasie moze nam sie wyswietlić filmik jak jest wyprowadzana na smyczy przez krasnoludka. tak wiec nie ma co zostawiac małych dzieci samych przed kompem, nawet jak nie umieja pisac. Nie wspomne ze wszelka lewicowa ekstrema jest akceptowana. Mozna lżyc z KK ale z islamu juz nie mozna, bo to mowa nienawiści.
Swoja droga pozdrawiam frajerów co zalogowali się na fejsie pod prawdziwymi danymi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów