każdy z nas czasem "strzeli" kośćmi, ale to co tu się dzieje to kosmos...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
później jak będzie na klopa siadać, to jej samo będzie strzelać
Podpisuję się pod oceną. Technika Yumeiho jest rewelacyjna, niegroźna i skuteczna, a co najważniejsze bezbolesna, bo facet zawsze powie ci przed wykonaniem "kliknięcia" - Puść! Nigdy nie szarpnie gdy masz spięte mięśnie. Mi na pierwszej wizycie przestawił miednicę o 3,5cm, gdybym się do niego nie udał, to teraz miałbym poważną skoliozę, a tak 7 wizyt i mogę startować na pilota myśliwca:D
Podpisuję się pod oceną. Technika Yumeiho jest rewelacyjna, niegroźna i skuteczna, a co najważniejsze bezbolesna, bo facet zawsze powie ci przed wykonaniem "kliknięcia" - Puść! Nigdy nie szarpnie gdy masz spięte mięśnie. Mi na pierwszej wizycie przestawił miednicę o 3,5cm, gdybym się do niego nie udał, to teraz miałbym poważną skoliozę, a tak 7 wizyt i mogę startować na pilota myśliwca:D
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów