Nowy Bruce Lee pokazuje cios głową.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Jak długo energie ładował
gościa za chuj w przyszłym roku na wódstok zaprosić trzeba
Przez 15 sekund prawie całą energię ze wszechświata wyssał...
Nie znacie się. To była unikalna technika samonokautu 我是一個酒鬼和一個白痴 znana dotychczas jedynie z opowieści XIX wiecznych obieżyświatów, którzy rozmawiali z mistrzami 我他媽的但相.
Według mnie nie przydatny skill. Nie dość że ma za duży cooldown, to jeszcze nie skuteczny. Swoją drogą, ciekawe ile many bierze? ;>
torros20 napisał/a:
Według mnie nie przydatny skill. Nie dość że ma za duży cooldown, to jeszcze nie skuteczny. Swoją drogą, ciekawe ile many bierze? ;>
nie cooldown, a casting time, pograj dłużej w lol'a
poison100 napisał/a:
nie cooldown, a casting time, pograj dłużej w lol'a
Nie tylko w lolu są cooldowny i cast time'y. Poza tym źle apostrof dałeś piszesz "lola" lub "lol-a" jeśli już musisz coś tam wstawiać.
Roystone napisał/a:
Nie tylko w lolu są cooldowny i cast time'y. Poza tym źle apostrof dałeś piszesz "lola" lub "lol-a" jeśli już musisz coś tam wstawiać.
ty wiesz co to jest jakiś tam cooldown i cast time, a ja wiem co to jest kopanie piłki z kolegami z boisku, wiem co to jest impreza i wiem co to są wakacje ze znajomymi..
szach mat komputerowy gimnazjalisto
nie wszedl
Wygląda jak herr donald
A już miałam nadzieję, że naprawdę rozwali ten stolik, czy co to tam jest...
I mówi to ktoś kto ma ponad 1000 postów na sadistic.pl
gozdek napisał/a:
ty wiesz co to jest jakiś tam cooldown i cast time, a ja wiem co to jest kopanie piłki z kolegami z boisku, wiem co to jest impreza i wiem co to są wakacje ze znajomymi..
szach mat komputerowy gimnazjalisto
I mówi to ktoś kto ma ponad 1000 postów na sadistic.pl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów